Joan Ruvireta i Anabel Gracia s’imposen al duatló Ciutat de Vic

0
440

La ciutat de Vic ha acollit la novena jornada de la lliga Nacional de duatlons de carretera així com el Campionat de Catalunya Universitari de l’especialitat , amb un nou record absolut d’inscrits amb una participació de 600 duatletes que en un mati de diumenge esplèndid i sota una acurada organització per part de la secció de triatló del Club Natació Vic-etb , els participants han fet front a una primera cursa a peu de 7.000 metres , tot seguits uns exigents 34 quilòmetres de ciclisme de carretera i per acabar una darrera cursa a peu de 3.500 metres.| El duatleta de Centelles Joan Ruvireta ( Club Natació Vic-etb) s’ha endut la victòria absoluta amb un temps de 1 hora 30 minuts 26 segons , una avantatge de 34 segons per davant del segon classificat absolut Manel Lloret ( Club Natació Sitges ) completant el podi com tercer classificat Jordi Relats ( Club triatló Granollers).Per equips 1º Club Natació Reus Ploms ( Merino-Rodríguez-Rial ) 2º Club Natació Vic-etb ( Ruvireta-Quer-Lázaro) 3º Club Esportiu Team Calella Triathlon ( Mounir-Gras-Pellejero). A la vessant femenina treballada victòria absoluta per la veterana Anabel Gracia ( Fasttriatlón Club ) amb un crono final de 1 hora 50 minuts 24 segons , 30 segons per davant de la segona classificada absoluta i primera sub-23 Queralt Riba ( Triatló Terrassasports-Ciclos Trujillo) pujant fins el tercer graó del podi Leonor Font ( Club Esportiu Picornell). Per equips 1ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( Calveras-Vassilatos-Cusidó) 2ª Club Esportiu Picornell ( Font-Martínez-Pons) 3ª Triatló Terrassasports-Ciclos Trujillo ( Riba-Moncada-Planas).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.