Joan Ruvireta i Anabel Gracia s’imposen al duatló Ciutat de Vic

0
751

La ciutat de Vic ha acollit la novena jornada de la lliga Nacional de duatlons de carretera així com el Campionat de Catalunya Universitari de l’especialitat , amb un nou record absolut d’inscrits amb una participació de 600 duatletes que en un mati de diumenge esplèndid i sota una acurada organització per part de la secció de triatló del Club Natació Vic-etb , els participants han fet front a una primera cursa a peu de 7.000 metres , tot seguits uns exigents 34 quilòmetres de ciclisme de carretera i per acabar una darrera cursa a peu de 3.500 metres.| El duatleta de Centelles Joan Ruvireta ( Club Natació Vic-etb) s’ha endut la victòria absoluta amb un temps de 1 hora 30 minuts 26 segons , una avantatge de 34 segons per davant del segon classificat absolut Manel Lloret ( Club Natació Sitges ) completant el podi com tercer classificat Jordi Relats ( Club triatló Granollers).Per equips 1º Club Natació Reus Ploms ( Merino-Rodríguez-Rial ) 2º Club Natació Vic-etb ( Ruvireta-Quer-Lázaro) 3º Club Esportiu Team Calella Triathlon ( Mounir-Gras-Pellejero). A la vessant femenina treballada victòria absoluta per la veterana Anabel Gracia ( Fasttriatlón Club ) amb un crono final de 1 hora 50 minuts 24 segons , 30 segons per davant de la segona classificada absoluta i primera sub-23 Queralt Riba ( Triatló Terrassasports-Ciclos Trujillo) pujant fins el tercer graó del podi Leonor Font ( Club Esportiu Picornell). Per equips 1ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( Calveras-Vassilatos-Cusidó) 2ª Club Esportiu Picornell ( Font-Martínez-Pons) 3ª Triatló Terrassasports-Ciclos Trujillo ( Riba-Moncada-Planas).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.