L’atleta Chema Martínez correrà la 2a Cursa DiR – Guàrdia Urbana

0
1053

“Córrer per Barcelona sempre és especial, i poder córrer per tota la Diagonal encara més, així que no me la perdo!”, explica.
Ja són més de 3.000 els inscrits a la cursa que aquest any destina 0,50 euros de cada inscripció als afectats de fibrosi quística.
Chema Martínez ha estat dues vegades olímpic, tres vegades campió d’Espanya absolut i dues vegades medallista en campionats europeus.| L’atleta Chema Martínez, un dels grans fondistes espanyols de la història, correrà el proper 11 de maig la 2a Cursa DiR – Guàrdia Urbana. La segona edició de la Cursa DiR – Guàrdia Urbana que transcorre al llarg de 10 km per la Diagonal de Barcelona ja compta amb més de 3.000 inscrits. Les inscripcions per a la cursa estan obertes a http://www.dir.cat/cursa-barcelona. La cursa que aquest any destina 0,50 euros del preu de cada inscripció als afectats per la fibrosi quística, comptarà amb la participació d’un dels atletes més importants de l’esport espanyol. Per Chema “córrer a Barcelona sempre és especial i fer-ho al llarg i ample de la Diagonal és una cosa prou atractiva com per no perdre-me-la”. L’esportista, que col·labora en importants projectes solidaris, creu que “l’esport i la solidaritat sempre formen un bon equip. No hi ha res com gaudir de la teva passió, que en el meu cas no és altra que córrer, i fer-ho sabent que estàs ajudant a gent que ho necessita”. Chema Martínez, nascut el 22 d’octubre de 1971 a Madrid, compta amb un important palmarès en el qual destaquen les dues medalles obtingudes en 10.000 metres en els Campionats d’Europa de 2002 (or) i 2006 (plata) celebrats a Munic i Göteborg, respectivament. Aquest atleta madrileny ha estat dues vegades olímpic, la primera a Atenes on va quedar en 9è lloc i la segona a Pequín, en marató, aconseguint una 16a plaça. A més a més és tres vegades Campió d’Espanya absolut (el 2002 de Cros Llarg, i el 2004 i 2005 de 10.000m). Fora de la competició Chema també segueix buscant nous reptes: des de la seva pàgina personal, www.run2chema.com, ofereix tota la seva experiència i dedicació amb plans d’entrenament per millorar les marques de corredors tant professionals com amateurs. Gràcies a ell, al seu exemple de superació i als seus triomfs, el running és un dels esports més consolidats a Espanya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.