Laura Gómez Subcampiona Espanya de duatló Sub23

0
562

5a plaça absoluta i plaça per al mundial de Pontevedra’14
El debut en categoria elit ha estat tot un cop d’efecte de la triatleta sabadellenca del CNS, diumenge 6 abril a Avilés sobre al distancia sprint (5-20-2.5) es va disputar el campionat d’espanya de duatló. Una cursa on va haver de superar adversitats constantment i que va superar una vegada i altra sobreposant-s’hi. A la sortida una caiguda la va rellegar als últims llocs, malgrat això aconseguia remuntar fins al 5é lloc a la T1, i ja sortia de boxes encapçalant el grupet perseguidor de les dues atletes escapades. | A la 1a de les 3 voltes de ciclisme, liderades per laura ja havien absorbit a les dues escapades i ala sortida del tram tècnic era la mateixa Laura qui tensava la corda i provocava el tall marxant i liderant un grupet de 5 duatletes; que liderat per Laura Gomez, prenent i demostrant molts galons davant les altres elit, varen assolir una renta de 55” a la t2, Laura va ser la primera a sortir afrontar els últims 2500m, disposada a lluitar el campionat elit, la mala sort però va tornar a cebar-se amb la sabadellenca i el flato la feia parar dues vegades, rellegant-la a la 5a posició. Tota una carta de presentació de la ”rookie” davant de tota la veterania elit. Malgrat el cert regust agredolç de haver perdut la llutia per el podi elit, la 5a plaça elit i el subcampionat d’espanya sub23, suposen un resultat excel·lent en l’any del debut, i també plaça pel mundial de duatló de Pontevedra’14 de finals de maig; en el que suposarà el seu 4rt any consecutiu d’internacionalitat. Amb poc temps per descansar, toca aquest divendres anar a Quarteira(Portugal) per a disputar al Copa d’Europa de Triatló, aquest dissabte 12 serà el debut en distància olímpica (1.5/ 40/10) de la sabadellenca en un escenari ple de les elit del triatló europeu i on hi serán totes les sub23 espanyoles.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.