Jordi Garcia en homes i Sílvia Tremoleda en dones són els campions 2014

0
506

El Cros de Can Caralleu es consolida com la cursa de muntanya de BCN amb 420 atletes
Aquest dissabte 5 d’abril Can Caralleu ha acollit la catorzena edició del Cros de Muntanya, l’únic que s’organitza dins de la ciutat de Barcelona. La cursa ha comptat amb la participació de 420 atletes (481 incrits) i s’ha desenvolupat amb total normalitat en un circuit de 13,4 quilòmetres de distància. Val a dir que la jornada ha comptat amb un clima molt agradable en que el sol ha lluït tot el matí.| El guanyador de la cursa d’enguany en categoria masculina és Jordi Garcia (dorsal 88) amb un temps de 0:58:22 i repeteix la victòria que ja va aconseguir en l’edició de 2013. En categoria femenina la guanyadora és la crack dels triathlons Sílvia Tremoleda (dorsal 128) que amb una marca de 1:14:21 no ha tingut rival. Aquesta corredora és també coneguda per ser la dietista de Leo Messi, jugador del FC Barcelona. Consulta aquí les classificacions completes Marc Nueno i Lucía Prat guanyen el segon Cros infantil El mateix matí, com ja es va fer l’any 2013, es va fer el Cros Infantil, la cursa per a nois i noies nascuts els anys 2000/01, 2002/03, 2004/05. En la categoria femenina s’ha imposat Lucía Prat mentre que en la masculina el millor ha estat Marc Nueno. Hi han participat un total de 68 nois i noies. Éxit de participació de la Caminada popular! Coincidint amb el Cros de Muntanya de Can Caralleu, també s’ha organitzar la Caminada Popular que transcorre per part del recorregut del Cros i que ja suma la seva tercera edició. La distància a recórrer és d’uns 8 quilòmetres i ha comptat la d’un centenar de persones.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.