Pau Bartoló i Judit Franch participaran a la Volta Cerdanya Trail

0
538

Els berguedans Pau Bartoló i Judit Franch han confirmat la seva participació a la Volta Cerdanya Trail, la cursa de 87 km emmarcada en la Volta Cerdanya Ultrafons, i són ferms candidats a la victòria.
Tot i que porta molts anys en el món de la competició d’alt nivell, Pau Bartoló només ha competit un any en trailrunning, aconseguint resultats tan destacats com un 6è lloc a la Cavalls del Vent i la victòria a les maratons de muntanya de Barcelona i de Berga. Aquest any ja ha guanyat la Transgrancarania Advanced de 82 km, cursa que, igual que la Volta Cerdanya Trail, forma part del circuit Spain Ultra Cup. Entrenador de figures com Núria Picas o la mateixa Judit Franch, en Pau és un dels favorits de la cursa ceretana.| En categoria femenina, Judit Franch és l’altre nom a tenir el compte a la Volta Cerdanya Trail. El 2013, un any dur en què va haver de superar un problema de salut, va aconseguir un 5è lloc en els 100 km de la Cavalls del Vent i la victòria a l’Ultra de Collserola, de 74 km. Aquest any ja ha demostrat que està en plena forma, fent podi a la Transgrancanaria Advanced 82 km i és, per tant, una de les corredores que opten a victòria aquest any a Cerdanya. La Volta Cerdanya Trail és la cursa de 87 km i 4.400 metres de desnivell positiu de la VCUF. Tindrà lloc el dissabte dia 7 de juny, amb sortida a Alp i arribada a Puigcerdà. Serà l’escenari del Campionat de Catalunya de Curses d’Ultraresistència i prova del calendari de l’Spain Ultra Cup. En Pau i la Judit estan, doncs, entre els més ben situats per a proclamar-se Campions de Catalunya a la cursa ceretana, així com a lluitar pel primer lloc de la classificació de l’Spain Ultra Cup.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.