COMPTE ENRERE PER A LA DIADA DE LA VELOCITAT

0
506

12 d’abril
Queda poc més d’una setmana per a celebrar la Diada de la Velocitat – 2a Jornada de Relleus de l’OMET, a la pista d’atletisme de La Guinardera. Un esdeveniment atlètic que inaugurarà aquest equipament atlètic en competició oficial desprès de la recent homologació per part de la Federació Catalana d’Atletisme. La matinal atlètica combinarà l’esport escolar amb la participació dels centres educatius de primer cicle, l’atletisme de promoció amb la participació d’atletes i clubs federats en totes les categories de promoció, i atletisme de nivell amb la participació d’atletes consagrats que podran competir en dues proves del programa com a primer test oficial de la temporada d’estiu. L’esport escolar participarà en la segona jornada de relleus de l’OMET amb unes condicions iguals a les de l’atletisme federat, amb cronometratge elèctric, jutges de la Federació Catalana i una instal·lació modèlica. Una oportunitat única per a conèixer l’atletisme i una presa de contacte que pretén promocionar l’atletisme amb l’ingredient més atractiu, la competición.| L’atletisme de promoció participarà en unes atractives proves de velocitat en la primera competició oficial a La Guinardera. Atletes de diferents clubs competiran juntament amb els atletes del Club Muntanyenc amb l’objectiu d’assolir bones marques. Els clubs també participaran amb els seus equips de relleus, aprofitant aquesta competició com a preparació pels propers compromisos per clubs, ja que el proper 26 d’abril se celebrarà la jornada prèvia classificatòria del Campionat de Catalunya de relleus. Finalment, amb les dues proves d’atletisme open podrem gaudir de la presencia d’atletes de reconegut prestigi. Noms com els de la Plàcida A. Martínez (FCB), campiona d’Espanya de 200 m en pista coberta 2012, la Cristina Lara (FCB), actual campiona de Catalunya absoluta de 60 metres, campiona d’Espanya júnior i recordista catalana júnior de 200 metres en pista coberta, el santcugatenc Sergi Torres (FCB) actual campió de Catalunya absolut de 400 m en pista coberta, i altres atletes encara pendents de confirmar que, juntament amb els atletes del Muntanyenc, encapçalats per la nostra velocista estrella, la Jael Bestué (CMSC) recent campiona d’Espanya cadet de 60 metres, donaran nivell i qualitat a aquest jornada atlètica.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.