Lliurats els premis de fotografia de la Mitja 2014

0
447

Al Casal de Cultura de Montornès, es van lliurar els premis del 4t Concurs Fotogràfic Mitja Montornès, en un acte presidit per la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Montornès, Maria Rosa Viñallonga.
Un total de 56 fotografies han esta presentades en aquesta edició a les diferents categories, amb la novetat aquest any de la categoria “foto Henkel” consistent en vincular imatges de la Mitja amb productes o el logotip del principal patrocinador. Les imatges restaran exposades fins el 9 d’abril al Casal de Cultura de Montornès del Vallès.
En la categoria “imatge fotogràfica”, el guanyador ha estat Pere Tubau, amb la imatge titulada “El éxito se mide en Tiempo”. El segon premi ha estat per Pep Encinas i el tercer classificat d’aquesta categoría ha estat Francisco Romero. El mateix Romero ha guanyat el premi a la categoria “foto creativa digital” amb la imatge “Masaje o tortura”. Finalment, el premi a la “foto Henkel” ha estat per Júlio López amb la imatge titulada “el Km Estrella”.| Tots els guanyadors han rebut, a part del premi en metàl·lic, un lot d’obsequi de la Mitja, amb productes de Henkel i CocaCola Es tanquen així els actes oficials de la 21a Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, preparant ja els organitzadors la 22a edició del proper 2015.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.