La Volta Cerdanya Ultrafons presentada a Girona

0
421

La Volta Cerdanya Ultrafons ha estat presentada avui a la ciutat de Girona amb la intervenció d’Eduard Jornet, director de la cursa; Antoni Guinó, diputat d’Esports de la Diputació de Girona; Ramon Moliner, president del Consell Comarcal de la Cerdanya; Astrid Barqué, responsable dels projectes solidaris amb els que col·labora el cercle de curses; i amb el guanyador de la Volta Cerdanya Trail 2013, el gironí Toti Bes.| La VCUF arriba a la seva tercera edició i vol consolidar-se com a referent de les curses de trail running a Espanya i arreu del món, amb una previsió de participació major que els anys anteriors. Algunes de les novetats són l’augment del nombre total de curses que arriba a sis, entre les quals es presenta una cronoescalada el cap de setmana anterior a la cursa de 214 km. D’aquestes, la cursa de 87 km serà el Campionat de Catalunya de Curses d’Utraresistència així com prova del calendari de l’Spain Ultra Cup. La Volta Cerdanya Ultrafons assoleix un fort compromís amb els projectes socials que recolza i amb què col·labora, per tal de donar-los a conèixer encara més. En aquest cas la VCUF col·labora amb el projecte Box 21 de la Fundació Itinerarium, que treballa per la integració social de persones amb discapacitat. La col·laboració també s’estén a l’Associació Debra, d’afectats per la malaltia minoritària Pell de Papallona. Tota la setmana de cursa serà una festa del running amb la Setmana Internacional del Running i el Senderisme, on tindran lloc activitats relacionades amb el món de l’esport a la muntanya, i el Saló del Senderisme on se citaran les principals marques del sector. Una altra de les novetats de la VCUF és un cicle de curses infantils a diferents pobles de Cerdanya per tal de d’apropar l’esport a la muntanya als nens i nenes i donar-los l’oportunitat de practicar aquest esport tan especial a la vall cerdana.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.