6 d’Abril DIA MUNDIAL DE L’ACTIVITAT FÍSICA

0
581

Des de l’any 2002 la Organització Mundial de la Salut mitjançant resolució oficial “insta els Estats Membres a celebrar anualment un dia ‘Move for Health’ (Per la teva salut, mou-te) per promoure l’activitat física com a element fonamental de salut i benestar”. El missatge principal a transmetre és: Acumuleu 30 minuts d’activitat física moderada cada dia!
La proposta de l’OMS prové d’una iniciativa anterior de gran èxit local i mundial de la organització brasilera Agita Sao Paulo i la xarxa AgitaMundo que aconsegueix, any rera any, aglutinar al voltant d’uns 5.400.000 participants en uns 2.500 esdeveniments per tot el món.| La Generalitat de Catalunya impulsa per cinquè any consecutiu la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física el proper 6 d’abril de 2014. Els actes commemoratius es duran a terme entre l’1 i el 14 d’abril. Per celebrar-ho us proposem organitzar un esdeveniment que promogui l’activitat física o l’esport o simplement augmenti l’activitat física diària. Qualsevol de les propostes que us presentem serviran per millorar la vostra salut. Volem acumular més de 120.000 persones participant en les diverses activitats. Per sumar entre tots registreu al formulari els esdeveniments o activitats que decidiu fer!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.