RICARD HIERRO és el més fort entre els forts en una cursa èpica.

0
620

RICARD HIERRO ha estat el més fort entre tots els agosserats que avui han pres part en la Cursa de Muntanya de Manresa, que avui s ‘ha transformat en una veritable cursa èpica per la climatologia que s’ha patit en la capital del Bages.
El berguedà RICARD HIERRO ha estat el brillant guanyador de la 7ena Cursa de Muntanya de Manresa. I ho ha estat amb tot mereixement al imposar-se amb claretat i endur-se el triomf amb 1h02’17”, avantatjant en mes de tres minuts al segon classificat ADRIÀ JIMENEZ (1h05’14”). Tercer ha estat el corredor manresà RAMON CAMPS amb 1’05’35”. Cent setanta cinc han estat els corredors que han finalitzat la prova manresana. | En una edició marcada per la climatologia, on la pluja ha estat la companya inseperable de tots els atrevits que han disfrutat dels corriols enfangats de l’entorn del Collbaix, RICARD HIERRO -ex migfondista de Club Atlètic Manresa en la decada dels noranta- ha tret tot el seu potencial per inscriure el seu nom al palmares de la prova manresana al costat dels Sociats, Agustí, Rodriguez, Valdés,… En l’apartat femení, GISELA SOLEY s’ha imposat amb un bon registre de ‘h21’02”, ocupant la segona posició la solsonina MIREIA VILAFRANCA amb 1h05’14”. En tercera posició, i defensant els colors del Lleida UA, l’atleta d’origen magrebí AHLAM EL KAKDI ha arribat amb 1h26’03”. La cursa que tenia com a cim culminant de la mateixa el Collbaix, ha estat épica al veure l’esforç que de per si, ja te una cursa de muntanya d’aquestes característiques, augmentat percentualment per la duresa que ha aplicat en tot el recorregut la pluja constant que ha caigut des del mateix tret de sortida.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.