La Cursa Nocturna dels Mussols 2014 supera amb èxit el nou circuit i 660 inscrits

0
525

De nou Mónica Ardid (U.A.TERRASSA) i Jordi García Ruiz (AC77) han tornat a guanyar la Cursa Nocturna dels Mussols de Sant Quirze del Vallès, que enguany ha celebrat la seva sisena edició amb rècord de participants (550 a la cursa gran i 110 a les infantils), i un recorregut allargat amb 1,4 quilometres pensat per a fer-la més interessant.| Dissabte 29 de març, a Sant Quirze del Vallès, es va tornar a viure l’aventura de córrer per la nit, gaudint dels camins i corriols de la Serra de Galliners. La nit es presentà més fosca que en passades edicions, i amb força CursaMussols2014b_FotoCristobalRomanvent, però que en cap moment va dificultar la celebració de la prova, que es va dur a terme amb total normalitat i amb molt poques incidències entre els participants, afortunadament els serveis mèdics van tenir molt poca feina. Tampoc els escombres van haver de retirar cap corredor, i tots van passar el tall horari del km 7,6. poster_2014Entre els homes ja des de bon començament es va formar un selecte grupet de corredors format per Jordi García Ruiz (guanyador en dues ocasions anteriors de la Cursa i per tant expert coneixedor del traçat), Ferran Sempere (FINISHERS) i Carles López (de l’equip Vertic Runners i guanyador de la tercera edició de la cursa). Poc a poc Jordi Garcia i Ferran Sempere van anar augmentant el ritme i deixant enrere al resta del grup, del que tant sols Carles López va poder seguir l’estela. Finalment Jordi García Ruiz, en un ajustat final, va fer-se amb la victòria amb un temps de 51 minuts i 17 segons, pocs segons desprès entrà a meta Ferran Sempere, i ja uns minuts més tard Carles López va completar el podi. Tots tres es van mostrar complaguts amb el nou recorregut, que en paraules seves “ha endurit la prova, però l’ha a fet molt més interessant”. Pel que fa a la categoria femenina, la primera i segona classificada de l’any passat, Mónica Ardid i Laia Cuevas (Associació Esportiva Matxacuca) van demostrar estar en un bon moment de forma i marxaren al capdavant de cursa, amb Mónica que poc a poc va anar guanyant metres i arribà a meta destacada i amb un crono de 1 hora i 3 minuts. En segona posició Laia Cuevas poc més de 3 minuts més tard, i completà el pòdium Laura Rebollal a 5 minuts de la vencedora. CursaMussols2014PodiumMb_FotoCristobalRoman CursaMussols2014PodiumFb_FotoCristobalRoman Els pòdiums, a més dels obsequis dels patrocinadors Asics, Silva i Camelbak, van rebre com trofeu una original “mona” de xocolata amb el logo de la cursa, elaborada per la pastisseria ArtBo, que va sorprendre a tothom per la seva originalitat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.