La Cursa Nocturna dels Mussols 2014 supera amb èxit el nou circuit i 660 inscrits

0
425

De nou Mónica Ardid (U.A.TERRASSA) i Jordi García Ruiz (AC77) han tornat a guanyar la Cursa Nocturna dels Mussols de Sant Quirze del Vallès, que enguany ha celebrat la seva sisena edició amb rècord de participants (550 a la cursa gran i 110 a les infantils), i un recorregut allargat amb 1,4 quilometres pensat per a fer-la més interessant.| Dissabte 29 de març, a Sant Quirze del Vallès, es va tornar a viure l’aventura de córrer per la nit, gaudint dels camins i corriols de la Serra de Galliners. La nit es presentà més fosca que en passades edicions, i amb força CursaMussols2014b_FotoCristobalRomanvent, però que en cap moment va dificultar la celebració de la prova, que es va dur a terme amb total normalitat i amb molt poques incidències entre els participants, afortunadament els serveis mèdics van tenir molt poca feina. Tampoc els escombres van haver de retirar cap corredor, i tots van passar el tall horari del km 7,6. poster_2014Entre els homes ja des de bon començament es va formar un selecte grupet de corredors format per Jordi García Ruiz (guanyador en dues ocasions anteriors de la Cursa i per tant expert coneixedor del traçat), Ferran Sempere (FINISHERS) i Carles López (de l’equip Vertic Runners i guanyador de la tercera edició de la cursa). Poc a poc Jordi Garcia i Ferran Sempere van anar augmentant el ritme i deixant enrere al resta del grup, del que tant sols Carles López va poder seguir l’estela. Finalment Jordi García Ruiz, en un ajustat final, va fer-se amb la victòria amb un temps de 51 minuts i 17 segons, pocs segons desprès entrà a meta Ferran Sempere, i ja uns minuts més tard Carles López va completar el podi. Tots tres es van mostrar complaguts amb el nou recorregut, que en paraules seves “ha endurit la prova, però l’ha a fet molt més interessant”. Pel que fa a la categoria femenina, la primera i segona classificada de l’any passat, Mónica Ardid i Laia Cuevas (Associació Esportiva Matxacuca) van demostrar estar en un bon moment de forma i marxaren al capdavant de cursa, amb Mónica que poc a poc va anar guanyant metres i arribà a meta destacada i amb un crono de 1 hora i 3 minuts. En segona posició Laia Cuevas poc més de 3 minuts més tard, i completà el pòdium Laura Rebollal a 5 minuts de la vencedora. CursaMussols2014PodiumMb_FotoCristobalRoman CursaMussols2014PodiumFb_FotoCristobalRoman Els pòdiums, a més dels obsequis dels patrocinadors Asics, Silva i Camelbak, van rebre com trofeu una original “mona” de xocolata amb el logo de la cursa, elaborada per la pastisseria ArtBo, que va sorprendre a tothom per la seva originalitat.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.