BENHMBARKA I BESERRA, ELS MILLORS DE LA MITJA MARATÓ COSTA BARCELONA MARESME

0
461

El mal temps no impedeix gaudir d’un gran espectacle esportiu al Maresme
La Mitja Marató Costa Barcelona Maresme 2014 s’ha pogut disputar, amb tota normalitat, tot i les inclemències meteorològiques.
L’organització ha enderrarit la sortida 5 minuts, per tal de poder retirar els 4 arcs inflables de sortida que el fort vent i la pluja podien posar en perill la seguretat dels prop de 1000 esportistes, dels 1200 inscrits, que s’havien atrevit finalment a prendre part de la cursa. Una cursa, que des del primer moment ha estat dominada per MOHAMED BENHMBARKA (Agrupació Atlètica Catalunya), intentant sense èxit lluitar per aconseguir el rècord de la prova, donat que des del primer moment s’ha quedat sol distanciant-se, considerablement, del seu perseguidor, OTMANE BTAIMI (Bikila Tarragona), qui finalment ha acabat en segona posició. | El podi l’ha completat l’atleta, també d’orígen magrebí, RADOUANE NOUR (Slop.Cat Sabadell) que acabat la cursa en tercera posició. El millor atleta català ha estat el campió de Catalunya de Marató de l’any 2013, DAVID DE GUIAMENT, mentre que el millor local ha estat CARLOS GALINDO (Team Calella Triathlon) que acabat en 6è lloc. Però pel que fa als locals, també cal destacar el 9è lloc d’ISAAM MOUNIR que s’ha fet un lloc entre els 10 primers del podi de la classificació general masculina. Pel que fa a la categoria femenina, tampoc s’ha pogut assolir el rècord de la prova, tot i l’alt nivell de les atletes participants. Finalment el podi ha estat format per JANETH BESERRA (Slop.Cata Sabadell), l’olímpica a Atenas’04 DOLORES PULIDO (Sckechers GoRun-Nogalte) i la magrebí OUAFAA HAMANI (Agrupació Atlètica Catalunya), en 1a, 2a i 3a posició, respectivament. Com en categoria masculina, el podi de la general, també cal destacar a una esportista local, la NATÀLIA REY (Team Calella Triathlon) que ha acabat en 5a posició. Els resultats d’aquesta prova poden consultar-se a http://resultats.championchip.cat/resultats/mitja-marato- costa-barcelona-maresme-1, tot recordant que ESPORT3 emetrà un programa especial de 15 minuts, a l’endemà de la prova, a partir de les 21:30h. L’organització agraeix, explícitament, l’esforç de l’equip de voluntariat, dels equips de seguretat, dels 4 Ajuntaments implicats, dels patrocinadors, dels jutges de la Federació Catalana d’Atletisme, les entitats col·laboradores i dels esportistes, que aquesta 6a edició, tot i les adversitats, hagi tornat a ser un èxit. Classificació masculina: 1r Mohamed Benhmbarka (1h07m15s Agrupació Atlètica Catalunya) 2n Otmane Btaimi (1h08m32s Bikila Tarragona) 3r Radouane Nour (1h09m43s Slop.Cat Sabadell) Classificació femenina 1a Janet Beserra (1h21m36s Slop.Cat Sabadell) Dolores Pulido (1h22m20s Scheckers GoRun-Nogalte) 3a Ouafaa Hamani (1h23m22s Agrupació Atlètica Catalunya) Informació: Primeres imatges a: https://www.flickr.com/photos/mitjamaresme2014/sets/72157643155207334/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.