CARTELL DE LUXE A LA MITJA MARATÓ COSTA BARCELONA MARESME

0
642

“Els atletes més ràpids lluitaran pels rècord masculí i femení de la prova” La Mitja Marató Costa Barcelona Maresme 2014 escalfa motors i presenta un cartell de luxe amb participació dels millors esportistes de la distància, que lluitaran per batre el rècord de la prova, tant en categoria masculina com en femenina. Els rècords de la prova estan en 1h06m03s en homes (Roger Roca – 2012) i 1h17m42s en dones (Teresa Pulido – 2010).| En categoria masculina hi destaquen Mohamed Benhmbarka, Otmane Btaimi, Radouane Nour, Abdeslam El Ouahabi, David Guiamet i Òscar Rodríguez. Mentre que en la categoria femenina les aspirants al triomf són Inna Iebedieva, Dolores Pulido, Ouafaa Hamani i Janeth Becerra. El tret de sortida es donarà, puntualment, a dos quarts de 10 del matí (cal tenir present que el dissabte a la nit hi ha canvi d’hora). Novament, la prova podrà seguir-se pel canal ESPORT3 que a l’endemà (dilluns, 31) emetrà un programa especial de 15 minuts, a partir de les 21:30 h. Un cop tancades les inscripcions online a www.gesport.cat/mitjamaresme, l’organització només admetrà les darreres inscripcions a la Fira del Corredor que es durà a terme dissabte de 10 a 14 h i de 16 a 20h, al carrer església de Calella.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.