L’anoienca ANNA BOVÉ (FC Barcelona) s’ha proclamat sots-campiona del Mon en 3000 metres llisos W35

0
586

En la final disputada aquest vespre en el trancurs del 3er dia dels Campionats del Mon d’atletisme indoor per a veterans que es disputen a Budapest. La cursa en que prenien part les 12 finalistes, ha viscut el triomf de l’atleta italiana CRISTIANA ARTUSO amb un excel.lent registre de 9’33″50. ARTUSO que a priori ja comptava en els pronostics com a favorita al titol, ho ha confirmat imposant un exigent ritme des de inici de cursa, que nomès ha tingut resposta en la catalana ANNA BOVÉ, però que finalment, ha hagut de conformar-se amb aquesta brillantissima posició final, entrant segona amb 9’52″26, i penjant-se merescudament la medalla d’argent. El tercer esglaó del podi ha estat per l’anglesa JOANNE LOCKER amb 10’10″52. | BOVÉ pendrà part diumenge en la final dels 1500 metres llisos W35 on sortirà de nou per lluitar per les posicions de privilegi.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.