OBERTES LES INSCRIPCIONS PER LA CLÀSSICA DE L’1 DE MAIG: CURSA A L’ERMITA DE SANT JOSEP DE MONTBLANC

0
362

Ja estan obertes les inscripcions per la 20ena Cursa de Fons a l’ermita de Sant Josep de Montblanc. Tota una clàssica de l’1 de maig que aquest any fem 20 anys amb més novetats i més solidària que mai. En l’edició del 2014 part de les inscripcions es destinaran a la ONG afne Etiopia. El mateix dia també farem la 37a Cursa de Fons a l’ermita de Sant Josep de Montblanc, que segueix amb el seu caràcter popular i gratuïta. | Podeu trobar tota la informació i inscripcions a www.atleticmontblanc.cat o www.atletisme.cat/clubs/montblanc i seguir-nos al facebook del club Atlètic Montblanc.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.