OBERTES LES INSCRIPCIONS PER LA CLÀSSICA DE L’1 DE MAIG: CURSA A L’ERMITA DE SANT JOSEP DE MONTBLANC

0
485

Ja estan obertes les inscripcions per la 20ena Cursa de Fons a l’ermita de Sant Josep de Montblanc. Tota una clàssica de l’1 de maig que aquest any fem 20 anys amb més novetats i més solidària que mai. En l’edició del 2014 part de les inscripcions es destinaran a la ONG afne Etiopia. El mateix dia també farem la 37a Cursa de Fons a l’ermita de Sant Josep de Montblanc, que segueix amb el seu caràcter popular i gratuïta. | Podeu trobar tota la informació i inscripcions a www.atleticmontblanc.cat o www.atletisme.cat/clubs/montblanc i seguir-nos al facebook del club Atlètic Montblanc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.