La Volta Cerdanya Ultrafons 2014: esport, senderisme i solidaritat

0
597

Puigcerdà, 24 de març de 2014.- Aquest dilluns s’ha presentat la tercera edició de la Volta Cerdanya Ultrafons a la Diputació de Lleida. L’acte ha comptat amb la presència del Sr. Antoni Fo, cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida; el Sr. Ramon Moliner, president del Consell Comarcal de la Cerdanya; el Sr. Eduard Jornet, director de la VCUF; i el Sr. Eugeni Roselló corredor d’ultramaratons de muntanya i vencedor de la Volta Cerdanya Ultrafons 2013.| Durant l’acte s’ha detallat el ventall d’activitats que es duran a terme del 31 de maig al 8 de juny a Cerdanya. A més de les quatre curses de l’any passat (de 214km, 87km, 37km i 13km), enguany se’n diputaran dues més: una cronoescalada de 1400m de desnivell a la Tosa d’Alp i una cursa solidària i inclusiva que pretén ser una festa on tothom hi és convidat. Encara en termes de competició, la cursa de 87km serà l’escenari del Campionat de Catalunya d’Ultraresistència i prova de la recentment creada Spain Ultra Cup. També s’ha parlat del caràcter solidari de la VCUF, que enguany destinarà els esforços del seu projecte solidari a les persones amb discapacitats i els pacients d’epidermòlisi bullosa (pell de papallona). Els fons s’obtindran de la venda i la subhasta de dorsals i objectes signats per corredors famosos, i les inscripcions a la cursa solidària Sumant Capacitats de l’1 de juny. Durant la setmana entre curses se celebrarà el Saló del Senderisme i Running Puigcerdà-Pirineus, a la capital ceretana, on se citaran les principals marques del sector per donar a conèixer les seves novetats al nombrós públic que visitarà la comarca amb motiu de la VCUF. També s’organitzaran un conjunt d’activitats lúdiques i esportives per a tots els públics, en el marc de la Setmana Internacional del Senderisme i el Running, l’objectiu de la qual és descobrir el patrimoni i la gastronomia de la comarca. La suma de les curses i el conjunt d’activitats paral·leles que es duran a terme tota la setmana pretenen donar encara més vida a una comarca amb un gran patrimoni. La propera presentació tindrà lloc a la Diputació de Girona el proper dimecres 2 d’abril.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.