Corre per la independència

0
501

Aquest cap de setmana, 29 i 30 de març, es disputen dues curses adherides a Corre per la independència.
A Campdevànol es disputa Els dos dies de Ripollès . Curses d’orientació per tots els nivells i edats durant tot el cap de setmana amb un plat fort: el Campionat de Catalunya de distància ultrallarga. S’esperen més de 1.000 participants. I diumenge, a la Cellera del Ter, es disputa la Puigdefrou Exhaust. La cursa té 17km i 1.177 metres de desnivell i suposa la pujada al cim del Puigdefrou. També s’organitza una marxa de 9 Km i una cursa infantil de 500m.| A www.correperlaindependencia.cat trobareu tota la informació de les curses adherides i instruccions per adherir la vostra cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.