Corre per la independència

0
326

Aquest cap de setmana, 29 i 30 de març, es disputen dues curses adherides a Corre per la independència.
A Campdevànol es disputa Els dos dies de Ripollès . Curses d’orientació per tots els nivells i edats durant tot el cap de setmana amb un plat fort: el Campionat de Catalunya de distància ultrallarga. S’esperen més de 1.000 participants. I diumenge, a la Cellera del Ter, es disputa la Puigdefrou Exhaust. La cursa té 17km i 1.177 metres de desnivell i suposa la pujada al cim del Puigdefrou. També s’organitza una marxa de 9 Km i una cursa infantil de 500m.| A www.correperlaindependencia.cat trobareu tota la informació de les curses adherides i instruccions per adherir la vostra cursa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.