Quinzena Mitja Marató de Terrassa

0
451

Patrocinadors, autoritats i organitzadors de la Mitja Marató de Terrassa es reuneixen per tancar els actes corresponents a la quinzena edició de la Mitja Terrassa, celebrada el passat mes de gener. Com ja és tradicional, els organitzadors de la Mitja Marató de Terrassa, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), tancant, de forma oficial, cada edició d’aquesta cursa amb un dinar, celebrat a l’Hotel Don Cándido de Terrassa, d’agraïment i dirigit als patrocinadors, col•laboradors i autoritats que donant suport a la Mitja Terrassa.| Durant la celebració del dinar, en el torn dels parlaments, el president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, Sr. David Otero, es va dirigir als assistents per agrair-los el seu valuós recolzament que, sens dubte, fa possible la continuïtat d’aquest important esdeveniment per la nostra ciutat. Al llarg de la seva història, la Mitja Marató de Terrassa, que acaba de celebrar la seva quinzena edició, s’ha consolidat i convertit en una prestigiosa prova dins del calendari de curses atlètiques. Però no només destaca per tractar-se d’un esdeveniment esportiu, sinó també pel seu caure solidari i de ciutadania, fet que ha propiciat la consecució de diversos guardons, com Millor Entitat de Terrassa i Millor Mitja Marató Nacional 2013.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.