Mitja Marató Costa Barcelona Maresme 2014

0
440

GAUDEIX DE L’AMBIENT DEL DIA ABANS
“Vine a la Fira del Corredor, emporta’t un regal complementari, participa a la pasta party i gaudeix del parc infantil, entre d’altres avantatges”. La FIRA DEL CORREDOR de la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme 2014 està carregada de novetats i avantatges pels esportistes participants a l’edició d’enguany. El regal complementari que l’organització dóna a tots els esportistes, que per evitar cues venen el dia abans a recollir el dorsal i la samarreta, és una exclusiva cinta de cabell tècnica de SPORT HG, gentilesa del patrocinador SPORT333.| Un any més, s’ha renovat la col·laboració amb el Parc Infantil DIVER3, que oferirà l’entrada gratuïta al seu Parc, per a tots els nens i nenes el mateix dia de la prova. I a la Fira del Corredor tindrà un castell inflable gratuït pels fills i filles de tots els esportistes participants a la prova. I la principal novetat de la FIRA DEL CORREDOR 2014 és la PASTA PARTY, que tant es podrà fer al matí, migdia, vespre o nit, a la mateixa Fira o per a endur a casa, segons convingui a cada esportista. Només caldrà dirigir-se a la carpa de NOSTRUM amb el dorsal de la prova. Aquestes són, entre d’altres, alguns dels avantatges que es trobaran els esportistes que el proper dissabte, 29 de març, es passin per la Fira del Corredor, al carrer església (entre carrer cervantes i carrer balmes) de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Les inscripcions i tota la informació de la prova a www.gesport.cat/mitjamaresme. Només hi ha 1800 dorsals disponibles que es lliuraran per rigorós ordre d’inscripció. CORRE, CORRE, …

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.