LA MITJA MARATÓ TERRASSA LA MILLOR D’ESPANYA

0
517

La Mitja Marató de Terrassa, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), és escollida pels atletes com la millor prova del calendari espanyol en aquesta distancia.
Amb satisfacció i alegria, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa ha rebut la noticia d’haver estat designada com la millor prova espanyola de la distancia en els premis Finixer 2013. Aquest guardó l’atorga aquesta ret social d’esportistes a través d’una votació en la qual participen els propis atletes. Terrassa ha estat escollida com la millor cursa de Mitja Marató espanyola, després de la votació de més de 3.000 atletes a través de www.finixer.com . Entre els finalistes, dos grans carreres com son les de Sitges i Granollers.| En les valoracions efectuades pels esportistes sobre la Mitja Marató de Terrassa destacant els serveis que ofereix aquesta i el seu circuit molt exigent que la converteix en un repte pels seus participants. A més, s’ha valorat de forma especial el seu caràcter solidari i la reducció del 50% de la inscripció a les persones en situació d’atur que és va començar a aplicar en la catorzena edició i s’ha mantingut en aquesta recent quinzena edició. Per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, liderada per David Otero, aquest guardó és molt important, ja que son els propis corredors/res qui voten i valoren la cursa. Precisament, els trets destacats pels atletes a l’hora de fer les votacions, defineixen molt be els objectius de l’organització. Oferir als participants les màximes prestacions possibles (és una de les curses més segures amb les pòlisses d’assegurances existents especialment per aquest esdeveniment), facilitats per poder disputar la cursa, abans (el transport pels atletes forans de Terrassa i l’aparcament habilitat, amb servei de bus, per desplaçar-se fins la sortida), i després de la mateixa (entre d’altres, la tradicional “botifarrada”); un circuit atractiu; adaptar-se a la realitat social (50% de descomptes a les persones amb situació d’atur en les inscripcions); solidaritat (recaptació d’aliments pel Banc d’Aliments). Des de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa es vol agrair aquest premi que valora molt positivament la tasca realitzada i espera continuar creixent, en tots els sentits, de forma important en les següents edicions. L’Associació ja treballa en la propera setzena edició de la Mitja Terrassa amb l’objectiu de superació, com ha fet edició darrera edició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.