Blanco campió català de 10.000 metres i millor marca espanyola de la temporada

0
315

Josep Lluis Blanco, del Club La Sansi (www.lasansi.com), es va proclamar el passat cap de setmana per segona temporada consecutiva a Olot campió català absolut de 10.000 metres llisos amb una marca de 30 minuts 57 segons, millor marca espanyola de la temporada. En segona posició Abderrazak Samaouamb del Marroc, en tercera posició Jon Koldo i 4at Mohamed Agouzal del Marroc. El lloretenc ha fet tota la cursa en solitari, on la pluja i el vent ha sigut part protagonista del campionat. “Content amb la marca ” ha comentat el lloretenc. El campionat gironí, Blanco ha guanyat la medalla d’or, Arnau Turon medalla de plata i Salvador Ciurana bronce. En dones victòria de Laia Andreu amb 37’07”

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.