4ª EDICIO DE LA CURSA DEL RODAL DE SABADELL

0
387

Victòries absolutes de Carlos Cera ( Joventut Atlètica Sabadell ) i Janeth Becerra ( Slop.cat)
Aquest diumenge s’ha celebrat la 4ª edició de la cursa del rodal de Sabadell, prova inaugural de les Galvez Sabadell run series 2014 , organitzada per l’associació esportiva mitja marató Sabadell ( entitat formada per la Joventut Atlètica Sabadell i la secció d’atletisme del Club Natació Sabadell) aquesta proposta atlètica s’ha vist totalment recolzada pels atletes de casa nostra ( Joventut atlètica Sabadell ,Club Natació Sabadell , Slop.cat , Finisher i Prorunners ) assolint una participació molt propera a els 600 corredors i que han gaudit de valent en un dia assolellat però amb una temperatura fresqueta , així com l’autèntic plat fort de la cursa com és el seu recorregut força exigent per camins de terra del parc fluvial del Ripoll i el preciós traçat per dins el bosc de Togores , amb les seves recordades pujades . La cursa amb la seva arribada instal•lada a la pista Municipal d’atletisme Josep Molins ha mesurat uns selectius i exigents 15.462 metres.| Els primers 10 classificats a la categoria masculina han estat : el guanyador absolut l’atleta Carlos Cera (JAS) amb un temps de 52 minuts i 45 segons , 2º Alberto Ramírez (JAS) 3º Ferran Sampere ( Finisher) 4º Roman Kessler ( Suïssa) 5º Marc Otero ( JAS) 6º Enric Basallote (CNS) 7º Enric Altayo ( Finisher) 8º Raúl Peñas ( CE Sants) 9º Borja Álvarez ( Independent) 10º Octavi Canora ( Slop.cat) i en fèmines : victòria para l’atleta Boliviana Judith Becerra ( Slop.cat) amb un temps de 1 hora 1minuts 53 segons , 2ª Nadja Kessler ( Suïssa) 3ª Sandra Sánchez ( Slop.cat) 4ª Esther Montosa ( Slop.cat) 5ª Laura Vilchez (Slop.cat) 6ª Andrea Guimerà ( CNS) 7ª Nuria Ramírez ( Slop.cat ) – guanyadora absoluta de les Galvez Sabadell run series 2013- 8ª Julia Casas ( Club triatló Terrassa esports ) 9ª Judith Cinca ( Slop.cat) i 10ª Natalia Trempole ( Suïssa).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.