4ª EDICIO DE LA CURSA DEL RODAL DE SABADELL

0
556

Victòries absolutes de Carlos Cera ( Joventut Atlètica Sabadell ) i Janeth Becerra ( Slop.cat)
Aquest diumenge s’ha celebrat la 4ª edició de la cursa del rodal de Sabadell, prova inaugural de les Galvez Sabadell run series 2014 , organitzada per l’associació esportiva mitja marató Sabadell ( entitat formada per la Joventut Atlètica Sabadell i la secció d’atletisme del Club Natació Sabadell) aquesta proposta atlètica s’ha vist totalment recolzada pels atletes de casa nostra ( Joventut atlètica Sabadell ,Club Natació Sabadell , Slop.cat , Finisher i Prorunners ) assolint una participació molt propera a els 600 corredors i que han gaudit de valent en un dia assolellat però amb una temperatura fresqueta , així com l’autèntic plat fort de la cursa com és el seu recorregut força exigent per camins de terra del parc fluvial del Ripoll i el preciós traçat per dins el bosc de Togores , amb les seves recordades pujades . La cursa amb la seva arribada instal•lada a la pista Municipal d’atletisme Josep Molins ha mesurat uns selectius i exigents 15.462 metres.| Els primers 10 classificats a la categoria masculina han estat : el guanyador absolut l’atleta Carlos Cera (JAS) amb un temps de 52 minuts i 45 segons , 2º Alberto Ramírez (JAS) 3º Ferran Sampere ( Finisher) 4º Roman Kessler ( Suïssa) 5º Marc Otero ( JAS) 6º Enric Basallote (CNS) 7º Enric Altayo ( Finisher) 8º Raúl Peñas ( CE Sants) 9º Borja Álvarez ( Independent) 10º Octavi Canora ( Slop.cat) i en fèmines : victòria para l’atleta Boliviana Judith Becerra ( Slop.cat) amb un temps de 1 hora 1minuts 53 segons , 2ª Nadja Kessler ( Suïssa) 3ª Sandra Sánchez ( Slop.cat) 4ª Esther Montosa ( Slop.cat) 5ª Laura Vilchez (Slop.cat) 6ª Andrea Guimerà ( CNS) 7ª Nuria Ramírez ( Slop.cat ) – guanyadora absoluta de les Galvez Sabadell run series 2013- 8ª Julia Casas ( Club triatló Terrassa esports ) 9ª Judith Cinca ( Slop.cat) i 10ª Natalia Trempole ( Suïssa).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.