Novetats a la Cursa Nocturna dels Mussols, dissabte 29 de març

0
415

Inscripcions tancades.
Els organitzadors del Club Excursionista de Sant Quirze ho tenim tot apunt per que la tarda vespre del dissabte 29 de març, a Sant Quirze del Vallès, es torni a viure l’aventura de córrer per la nit, gaudint dels camins i corriols de la Serra de Galliners, del bon ambient, dels regals, i com no, de la botifarra que ens espera en acabar la cursa. Nou recorregut, nous patrocinadors, nou regal pels participants, i altres novetats en aquesta sisena edició de la Cursa Nocturna dels Mussols.| Trobareu tota la informació de darrera hora a la web de la cursa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.