La cursa del rodal de Sabadell arriba a la seva quarta edició

0
566

El proper diumenge la cursa del rodal arribarà a la seva quarta edició i enguany serà la primera prova de les reeixides Sabadell run series 2014 , circuit que engloba totes les curses que es fan a la nostra Ciutat que també arriba a la seva quarta edició sota una vegada més el patrocini general de la firma local Galvez ( www.galvez.cat ). La cursa del rodal començarà a le 10 del matí al costat de la pista coberta d’atletisme per continuar pel Parc fluvial del riu Ripoll i enfilar-se fins el bosc de Togores on tindrem els llocs mes exigents amb la seves pujades per continuar endinsant-se de nou per la llera del riu Ripoll per continuar fins la línia d’arribada instal•lada dins les pistes d’atletisme Municipals Josep Molins un cop deixat enrere els 15.600 metres del seu recorregut. | En el transcurs de la cerimònia dels lliurament de guardons als guanyadors de la cursa del rodal també tindrà lloc el lliurament dels guanyadors absoluts masculins i femenins de les Sabadell run series de l’any passat , que son : 1º-Jose Manuel Gómez ( Slop.cat) 2º-Jordi Cruz (JAS) 3º- Toni Ruiz ( independent) i 1ª – Núria Ramírez ( Slop.cat) 2ª- Mar Puig ( independent) 3ª Ascensión Amate ( Club Natació Sabadell ) així com per categories dels grups d’edats amb un total de 14 guardonats . Novament l’associació esportiva mitja marató Sabadell , entitat formada per la Joventut Atlètica Sabadell i la secció d’atletisme del Club Natació Sabadell , son els organitzadors de les Galvez-Sabadell run series 2014 , podeu consultar tot el calendari , les informacions i fer les corresponents inscripcions a les curses a www.sabadellrunseries.com Peu de foto : el moment de la sortida la edició de l’any passat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.