Dream Runners, Gràcies Marató

0
549

I gràcies a tots els Dream Runners, sigueu corredors, donants, patrocinadors, simpatitzats… tots heu aportat el vostre gra de sorra per assolir el nostre somni: gaudir de l’esport sent solidaris amb els que més ho necessiten.
3.565,00.- €
Aquests són els diners que Dream Runners ha recaptat amb l’acció de la Marató de Barcelona 2014. Uns recursos que tindran un bon destí: la construcció de la nova maternitat que ja s’està aixecant a la ciutat de Woldiya (Etiòpia), una zona en la que, fins ara, només un 6% de les mares podia donar a llum amb assistència sanitària. La Fundació IPI-COOP, amb el suport de la Fundació Probitas, està desenvolupant un projecte integral de salut materno infantil en una de les zones més deprimides del planeta, North Wollo Zon (Etiòpia).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.