Ja està en marxa la 3ª Edició de l’Open Challenge Triathlon 2014

0
591

Arenys de Mar, Sant Pol de Mar, Tossa de Mar i Vilanova i la Geltrú seran les quatre etapes que formaran el circuit.
Per tercer any l’Open Challenge Triathlon es presenta i obre inscripcions del circuit que discorre per 4 poblacions de la costa catalana, des del Garraf, passant pel Maresme i acabant a la Costa Brava. L’objectiu segueix sent el mateix: promocionar el triatló i aconseguir nous adeptes. Molts han estat els triatletes que s’han estrenat i gran part d’ells disputaven un triatló per primera vegada en una de les proves del circuit. L’organització espera reunir un total de 3.000 participants durant aquesta nova temporada.| Aprofita la promoció inaugural i inscriu-te fins el 25 de març amb un bon descompte per a cadascuna de les proves.
Tota la informació i inscripcions a : www.openchallengetriathlon.cat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.