Ja està en marxa la 3ª Edició de l’Open Challenge Triathlon 2014

0
512

Arenys de Mar, Sant Pol de Mar, Tossa de Mar i Vilanova i la Geltrú seran les quatre etapes que formaran el circuit.
Per tercer any l’Open Challenge Triathlon es presenta i obre inscripcions del circuit que discorre per 4 poblacions de la costa catalana, des del Garraf, passant pel Maresme i acabant a la Costa Brava. L’objectiu segueix sent el mateix: promocionar el triatló i aconseguir nous adeptes. Molts han estat els triatletes que s’han estrenat i gran part d’ells disputaven un triatló per primera vegada en una de les proves del circuit. L’organització espera reunir un total de 3.000 participants durant aquesta nova temporada.| Aprofita la promoció inaugural i inscriu-te fins el 25 de març amb un bon descompte per a cadascuna de les proves.
Tota la informació i inscripcions a : www.openchallengetriathlon.cat.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.