Sergi Rodríguez i Maria Remedios Carrasco guanyadors absoluts del duatló de Banyoles.

0
470

El duatló de Banyoles , el més antic de tot Catalunya , ha arribat a la seva vint-i-quatrena edició , puntuant per la setena jornada de la Lliga Nacional de duatlons de carretera 2014 , fidel a seu format de distància olímpica els duatletes han deixat enrere 10 quilòmetres inicials de cursa a peu , tot seguit 40 quilòmetres de ciclisme de carretera i 5 quilòmetres de cursa a peu , tot això en un mati de diumenge radiant amb unes temperatures inusualment altes pel mes de Març.| El duatleta Sergi Rodríguez ( PC Cervera-triatló ) s’ha endut la victòria final en bona part pels seus dos millors parcials al segment de cursa a peu , amb un temps final de 1 hora 59 minuts 22 segons , un estret marge de 18 segons per davant del segon classificats absolut , Xavier Queralt ( Club Natació Reus Ploms) , el duatleta Argentí Rodrigo Torres ( Fasttriatlón Club) ha pujat fins el tercer graó del podi.Per equips 1º Fasttriatlón Club ( Torres-Parreño-Garcia) 2º Club Natació Reus Ploms ( Queralt-Rial-Rodríguez) 3º Club Natació Vic-etb ( De la Mora-Quer-Álvarez). Dins de la vessant femenina , victòria absoluta molt treballada per la duatleta de categoria veterana Maria Remedios Carrasco ( Absolut Sport ) amb un crono de 2 hores 24 minuts 16 segons , una avantatge de 58 segons a la segona classificada absolut Pilar Rus ( Club Natació Reus Ploms) completant el podi com tercera Anabel Gracia ( Fasttriatlón Club ).Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms ( Rus-Fábrega-Tusell) 2ª Fasttriatlón Club ( Gracia-Gutierrez-Flaquer) 3ª CE Picornell ( Font-Martínez-Pons).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.