Sergi Rodríguez i Maria Remedios Carrasco guanyadors absoluts del duatló de Banyoles.

0
344

El duatló de Banyoles , el més antic de tot Catalunya , ha arribat a la seva vint-i-quatrena edició , puntuant per la setena jornada de la Lliga Nacional de duatlons de carretera 2014 , fidel a seu format de distància olímpica els duatletes han deixat enrere 10 quilòmetres inicials de cursa a peu , tot seguit 40 quilòmetres de ciclisme de carretera i 5 quilòmetres de cursa a peu , tot això en un mati de diumenge radiant amb unes temperatures inusualment altes pel mes de Març.| El duatleta Sergi Rodríguez ( PC Cervera-triatló ) s’ha endut la victòria final en bona part pels seus dos millors parcials al segment de cursa a peu , amb un temps final de 1 hora 59 minuts 22 segons , un estret marge de 18 segons per davant del segon classificats absolut , Xavier Queralt ( Club Natació Reus Ploms) , el duatleta Argentí Rodrigo Torres ( Fasttriatlón Club) ha pujat fins el tercer graó del podi.Per equips 1º Fasttriatlón Club ( Torres-Parreño-Garcia) 2º Club Natació Reus Ploms ( Queralt-Rial-Rodríguez) 3º Club Natació Vic-etb ( De la Mora-Quer-Álvarez). Dins de la vessant femenina , victòria absoluta molt treballada per la duatleta de categoria veterana Maria Remedios Carrasco ( Absolut Sport ) amb un crono de 2 hores 24 minuts 16 segons , una avantatge de 58 segons a la segona classificada absolut Pilar Rus ( Club Natació Reus Ploms) completant el podi com tercera Anabel Gracia ( Fasttriatlón Club ).Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms ( Rus-Fábrega-Tusell) 2ª Fasttriatlón Club ( Gracia-Gutierrez-Flaquer) 3ª CE Picornell ( Font-Martínez-Pons).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.