Tot a punt per a la 35ena Zurich Marató de Barcelona

0
561

Tancats els darrers preparatius per a la 35ena edició de la Zurich Marató de Barcelona, el tret de sortida de la qual està fixat per demà diumenge a les 8:30h. Un total de 60.000 persones han visitat l’Expo Sports en la seva darrera jornada d’activitat, 2.000 atletes han gaudit de la Breakfast Run i diversos milers més, de la Pasta Party, tradicional menjar de celebració per als atletes abans d’afrontar els 42.195 metres de la cursa. La Zurich Marató de Barcelona s’ha llevat avui amb el ressò dels vencedors dels Premis RPM Racing, lliurats ahir a la nit. Els guardonats han estat María Vasco, en reconeixement a la seva reeixida carrera esportiva; Myrna Mates, organitzadora de la Cursa de l’Amistat i implicada des de fa anys en la direcció de la Marató; el CN Catalunya, com a entitat col·laboradora, i la Diputació de Barcelona, per la seva cooperació institucional.| La jornada de dissabte ha gaudit d’una intensa activitat a l’Expo Sports, centre neuràlgic de la Zurich Marató de Barcelona. La fira del corredor ha tancat portes amb gran èxit de participació: prop de 60.000 visitants han recorregut els 150 estands entre totes dues jornades. A la Font Màgica, a prop del pavelló número 8 de la Fira de Barcelona, ha quedat situada la sortida de la Breakfast Run, darrera presa de contacte amb l’asfalt barceloní per als 2.000 atletes registrats. Tots ells han recorregut a ritme d’entrenament els últims 4.195 metres de la marató olímpica de Barcelona 92, finalitzant dins de l’Estadi Olímpic Lluís Companys, on s’ha servit un desdejuni. A continuació, tots els inscrits a la Zurich Marató de Barcelona han pogut gaudir de la Pasta Party, que ha tancat a mode de dinar popular els actes de preparació abans de la sortida. L’organització espera que, demà diumenge, les temperatures siguin elevades (24-25ºC), per la qual cosa es recomana als atletes una bona hidratació abans de l’ inici de la prova. A causa de les restriccions en el tràfic rodat, s’aconsella als espectadors que utilitzin el transport públic per desplaçar-se per la ciutat. El mapa de carrers afectats pel pas de la cursa pot consultar- se en la web oficial de la Zurich Marató de Barcelona: www.maratobarcelona.es. També aquest canal ofereix la possibilitat de fer un seguiment posicional dels corredors; n’hi ha prou amb inserir el nom i nombre de dorsal per conèixer el punt del recorregut on es troba. Recordar que a través de la web mòbil de la cursa, també podreu consultar la localització de cada corredor, a través del vostre smartphone. El tret de sortida de la Zurich Marató de Barcelona queda fixat per demà diumenge a les 8:30h a l’Avinguda Maria Cristina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.