MARATHON SUMARI del Núm. 333-Març de 2014

0
307

Comencem aquest número de març amb la crònica de la MITJA MARATÓ DE BARCELONA: El nou rècord del món de la keniana Florence Kiplagat situa la prova a l’elit mundial. Comentem la prova i expliquem qui és Florence, el seu historial esportiu i el seu palmarès. Continuem amb la 3a edició de la MARATEST DE BADALONA, una edició plena de rècords amb més de 3.500 participants. A continuació molts temes com: MITJA DE GAVÀ-CASTELLDEFELS, la participació d’enguany ha estat superior als 2.000 atletes. MITJA DEL PLA DE L’ESTANY: un total de 700 atletes es van donar cita a la 20a edició. MITJA DE CAMBRILS: la prova tanca el circuit Adeslas Half Marathon Series. | Una d’ultrafons LA TRANSGRANCANARIA: els participants van creuar l’illa completant 125 km. MITJA DE BALAGUER: un miler de participants entre les tres proves. I ja en la part final i per fer boca dues cròniques PREVIES: CALIFORNIA 5K: El 4 de maig torna la cursa de la botiga California Sports i la prèvia de la cursa DIR GUÀRDIA URBANA: L’11 de maig la prova creuarà Barcelona per l’Av. Diagonal. Acabem amb Flaixos d’atletisme amb el més destacat de l’actualitat. La SÀHARA MARATHON: una prova solidària amb els campaments sahrauís i un DOSSIER ESPECIAL del nostre amic Xavi Gonzálvez: ALBERTO SALAZAR, el millor entrenador segons la IAAF. I matem el número amb un estudi d’Alèxia sobre les CURSES SOLIDÀRIES: El fenomen de les curses amb finalitats altruistes. CONTRAPORTADA: El projecte per la diabetis infantil frega els 9.000 euros. SI TOT AIXÒ T`HA AGRADAT FES-TE SUBSCRIPTOR DE LA NOSTRA REVISTA HO POTS FER DES DE LA WEB: REVISTAMARATHON.COM.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.