MARATHON SUMARI del Núm. 333-Març de 2014

0
397

Comencem aquest número de març amb la crònica de la MITJA MARATÓ DE BARCELONA: El nou rècord del món de la keniana Florence Kiplagat situa la prova a l’elit mundial. Comentem la prova i expliquem qui és Florence, el seu historial esportiu i el seu palmarès. Continuem amb la 3a edició de la MARATEST DE BADALONA, una edició plena de rècords amb més de 3.500 participants. A continuació molts temes com: MITJA DE GAVÀ-CASTELLDEFELS, la participació d’enguany ha estat superior als 2.000 atletes. MITJA DEL PLA DE L’ESTANY: un total de 700 atletes es van donar cita a la 20a edició. MITJA DE CAMBRILS: la prova tanca el circuit Adeslas Half Marathon Series. | Una d’ultrafons LA TRANSGRANCANARIA: els participants van creuar l’illa completant 125 km. MITJA DE BALAGUER: un miler de participants entre les tres proves. I ja en la part final i per fer boca dues cròniques PREVIES: CALIFORNIA 5K: El 4 de maig torna la cursa de la botiga California Sports i la prèvia de la cursa DIR GUÀRDIA URBANA: L’11 de maig la prova creuarà Barcelona per l’Av. Diagonal. Acabem amb Flaixos d’atletisme amb el més destacat de l’actualitat. La SÀHARA MARATHON: una prova solidària amb els campaments sahrauís i un DOSSIER ESPECIAL del nostre amic Xavi Gonzálvez: ALBERTO SALAZAR, el millor entrenador segons la IAAF. I matem el número amb un estudi d’Alèxia sobre les CURSES SOLIDÀRIES: El fenomen de les curses amb finalitats altruistes. CONTRAPORTADA: El projecte per la diabetis infantil frega els 9.000 euros. SI TOT AIXÒ T`HA AGRADAT FES-TE SUBSCRIPTOR DE LA NOSTRA REVISTA HO POTS FER DES DE LA WEB: REVISTAMARATHON.COM.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.