Barcelona ja respira Marató

0
481

La inauguració de l’Expo Sports ha escenificat el començament dels actes de preparació per a la 35ena edició de la Zurich Marató de Barcelona. Els primers corredors ja han passat a recollir el seu dorsal, i un total de 25.000 persones han gaudit de la fira del corredor, que estrena ubicació al pavelló número 8 de Fira de Barcelona a Montjuïc. L’obertura de l’Expo Sports, fira de referència a nivell estatal en el sector del running, el trail i el triatló, ha servit per inaugurar el cap de setmana de la Zurich Marató de Barcelona. L’exhibició, oberta fins demà dissabte a les 20 hores, ha consolidat el seu creixement en el 2014 amb el trasllat al pavelló número 8 de la Fira de Barcelona, amb una superfície de 18.000 metres quadrats.| Al tancament d’aquesta jornada inaugural, 25.000 persones han passejat pels més de 150 estands de l’Expo Sports, que representen a les principals firmes de material esportiu i complements. D’ entre les activitats programades, cal remarcar el programa de conferències a l’auditori del recinte, que acull xerrades d’actualitat i informació d’utilitat per a l’atleta. La seva relació d’activitats es perllongarà demà dissabte ininterrompudament des de les 10:15h fins a les 19h. El darrer dia de preparació per a la 35ena edició de la Zurich Marató de Barcelona arrencarà a les nou del matí amb la Breakfast Run, reservada a 2.000 atletes que han sol·licitat avui divendres els seus dorsals gratuïts. Aquest darrer entrenament abans de fer front als 42,195 km de diumenge servirà per rememorar el passat olímpic de Barcelona, ja que el seu recorregut discorre pels darrers 4.195 metres de la Marató dels Jocs de 1992. La sortida de la Breakfast Run queda ubicada a la plaça Puig i Cadafalch, davant de la Font Màgica de Montjuïc, i la meta, a l’interior de l’estadi Lluís Companys. A continuació, de 12 del migdia a 16h de la tarda, un espai al pavelló 8 de la Fira acollirà la tradicional Pasta Party, oberta als 18.000 inscrits de la Zurich Marató de Barcelona. Els atletes disposen de temps fins demà a les 20 hores per recollir els seus dorsals a l’ Expo Sport de la Zurich Marató de Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.