LA CIUTAT, PREPARADA PER LA ZURICH MARATÓ DE BARCELONA

0
436

La Zurich Marató de Barcelona que tindrà lloc el proper 16 de març, assoleix rècord de participació femenina, amb un 16% de corredores inscrites

· La cursa tanca inscripcions consolidant els 18.000 inscrits de la passada edició
El Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona, ha acollit aquest matí la presentació oficial de la 35ª edició de la Zurich Marató de Barcelona. Els prop de 18.000 corredors inscrits, el 40% dels quals són estrangers i un 16% de participació femenina, xifra històrica mai aconseguida, marcaran la cursa del proper diumenge. La Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’ Ajuntament de Barcelona,Maite Fandos, ha obert el torn d’intervencions destacant molt especialment, l’augment experimentat de la participació femenina. “Fa poques setmanes assolíem a Barcelona, el rècord del món femení en Mitja Marató. Per nosaltres, aquest fet és un orgull. El 16% de dones participants, evidencia el nostre posicionament en favor de l’aportació de les dones a la ciutat. També vull destacar l’ impacte econòmic que representa per Barcelona, que el 40% dels inscrits siguin estrangers, i que prop del 56% vingui de fora de Catalunya. Felicitar la feina feta per RPM Racing al llarg dels últims anys, aconseguint multiplicar per cinc el número d’inscrits.”| Jaume Alguersuari, President de RPM Racing, ha fet balanç de la feina feta els últims anys en la Zurich Marató de Barcelona.“Fa nou anys ens enfrontàvem a un gran desafiament perquè vam creure que la cursa era un gran repte. Gràcies a la il·lusió i determinació de l’equip, i al suport de l’Ajuntament de Barcelona, hem aconseguit situar la Zurich Marató de Barcelona, com la quarta marató més important d’Europa.” El Director de Marketing del Grupo Zurich a Espanya, Angelo Trotta, ha reafirmat el compromís de Zurich Seguros amb la cursa barcelonina. “És el tercer any que som el title sponsor de la cursa i volem posicionar la Zurich Marató de Barcelona, entre les 10 millors del món. Aquest any hem convidat a 2.500 corredors a fer la cursa, entre clients i treballadors de l’empresa. Així mateix, diumenge aportarem cent vint voluntaris que treballaran al costat de l’organització per vetllar pel bon funcionament de la cursa”. Cristian Llorens, Director de Cursa de la Zurich Marató de Barcelona, ha comentat els aspectes esportius de la prova.“Per proporcionar un millor servei als corredors, hem augmentat el número d’avituallaments sòlids i líquids al llarg del circuit. Pel que fa als corredors d’elit, comptarem amb atletes que arriben a Barcelona en gran estat de forma, intentarem batre el rècord de la cursa. Agrair molt la tasca realitzada per l’ Institut Barcelona Esports i per la Guàrdia Urbana, perquè no ha sigut fàcil fer un recorregut ràpid que recorri els principals atractius turístics de la ciutat”. Alfredo Bustillo, Director de Patrocinis, Marca i Imatge Corporativa de La Caixa, ha fet una crida a la ciutadania perquè diumenge surti al carrer a animar els corredors.” Des de La Caixa, treballem cada dia per fer créixer la Zurich Marató de Barcelona. Un total de 477 treballadors seran a la línia de sortida el proper diumenge. Animo a tots els ciutadans a sortir al carrer el proper diumenge, perquè l’èxit de la cursa, també recau en la participació ciutadana”. Alberto Gaudioso, Director de Marketing de ASICS Iberia, ha tancat el torn d’intervencions parlant sobre la importància de l’esport com a eix central en la vida de moltes persones. ”Per ASICS, és un orgull associar el nostre logo a una ciutat com Barcelona, i a una cursa com la Zurich Marató de Barcelona. Gràcies a la il·lusió i suport de les autoritats i a la tasca de RPM Racing, la cursa ha experimentat un creixement molt gran. Esperem continuar junts molt anys.”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.