Cursa de muntanya Salta Marrades

0
402

El passat diumenge dia 9 de març s’ha disputat la segona cursa de muntanya Salta Marrades a Santa Maria d’Oló. El Centre Excursionista d’Oló organitza aquesta bonica cursa de 14 quilòmetres que transcorre per paratges de turons, torrents, recs i rieres.
Les classificacions
La cursa està adherida a Corre per la independència. , I si sou organitzadors, a la web trobareu informació per adherir la vostra cursa a aquesta iniciativa. Ja són 15 les curses adherides al 2014, de ben segur es superaran les 36 curses del 2013.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.