L’EXPOSPORTS RECAPTARÀ PRODUCTES PEL BANC DELS ALIMENTS

0
463

La Zurich Marató de Barcelona, col·laborarà amb el Banc dels Aliments
· L’Expo Sports, serà l’espai on es recolliran els aliments que els visitants portin a la fira, els dies 14 i 15 de març
La Zurich Marató de Barcelona i Zurich Seguros, col·laboraran amb la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona, recollint els aliments que els visitants a l’ Expo Sports, la fira del corredor de la Zurich Marató de Barcelona, hi portin els dies 14 i 15 de març.| L’Expo Sports, situada al pavelló nº 8 de Fira de Barcelona a l’Avinguda MªCristina, habilitarà un espai, per rebre els aliments que els visitants a l’ Expo Sports, portin al llarg de les dues jornades que romandrà oberta. Zurich Seguros, title sponsor de la cursa, aportarà a aquesta iniciativa, 5.000 euros en productes alimentaris. La Fundació Banc dels Aliments de Barcelona, és una fundació benèfica que té com a principal objectiu, rebre productes alimentaris donats per empreses o particulars, i repartir-los a entitats receptores, que els fan arribar a les persones que passen fam, en el nostre entorn més proper. És important que els aliments que es portin a l’ Expo Sports, siguin de llarga durada i no necessitin refrigeració, tals com pasta, arròs, llegums, oli, etc…l’organització de la cursa, celebra positivament aquesta iniciativa que unirà la Zurich Marató de Barcelona, amb una causa benèfica. Comptem amb la col·laboració de totes aquelles persones que hi pugueu col·laborar.
Quan: Divendres 14 i dissabte 15 de març de 10h a 20h.
On: Recinte de l’ Expo Sports

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.