MERITXELL SOLER, NOU RÈCORD DE CATALUNYA DE 5.000 M EN PISTA COBERTA

0
557

El passat dissabte 1 de març, la Meritxell Soler (Av CA Manresa) va establir un nou rècord de Catalunya absolut de 5.000 metres en pista coberta amb una marca de 17’45”76 a Bemidji, Minesota (USA). L’atleta bagenca, que defensava els colors de l’Augustana College, va entrar en setena posició a la 2014 NSIC Track and Field Indoor Championship. Aquest registre representa la primera marca oficial d’aquesta distància, i per tant, el primer rècord català registrat. També podem fer assenyalar que el passat divendres 28 de febrer a Nova York, la saltadora de perxa Clara Amat (AAC), va millorar la seva marca personal amb un salt de 4,08 metres, registre que la situa com a tercera espanyola de l’any.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.