MERITXELL SOLER, NOU RÈCORD DE CATALUNYA DE 5.000 M EN PISTA COBERTA

0
392

El passat dissabte 1 de març, la Meritxell Soler (Av CA Manresa) va establir un nou rècord de Catalunya absolut de 5.000 metres en pista coberta amb una marca de 17’45”76 a Bemidji, Minesota (USA). L’atleta bagenca, que defensava els colors de l’Augustana College, va entrar en setena posició a la 2014 NSIC Track and Field Indoor Championship. Aquest registre representa la primera marca oficial d’aquesta distància, i per tant, el primer rècord català registrat. També podem fer assenyalar que el passat divendres 28 de febrer a Nova York, la saltadora de perxa Clara Amat (AAC), va millorar la seva marca personal amb un salt de 4,08 metres, registre que la situa com a tercera espanyola de l’any.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.