Cursa de l’escola del Treball de Barcelona, celebra el centenari

0
394

El proper 23 de març de 2014 se celebra la Cursa de l’escola del Treball en commemoració el centenari de l’entitat fundada el 1914 per la Mancomunitat de Catalunya i que des d’aleshores està el servei de la formació professional. La prova és un dels actes principals del centenari de l’escola amb una cursa de 5km que transcórrer pels carrers del centre de Barcelona amb sortida i arribada des de les seves instal·lacions (c/ Comte Urgell 187, Barcelona) L’objectiu de la cursa és crear una festa esportiva i popular perquè tota la família pugui gaudir del primer diumenge de primavera de la pràctica l’esport que més li agrada en un traçat bonic i ràpid pels carrers de Barcelona| L’organització posarà a disposició dels participants tots els serveis que es mereixen com: Guarda-roba, vestuaris, dutxes, fisioteràpia, avituallament líquid i sòlid a l’arribada, llebres, etc. Vine i celebra el centenari de l’escola del treball i gaudeix de la pràctica del running a Barcelona. T’hi esperem, no hi pots faltar !! Inscriu-te ara a www.cursaescoladeltreball.cat Prova: Cursa Escola del Treball Data: Diumenge 23 de març de 2014 Hora: 9h Distància: 5 km Sortida: Instal·lacions de l’escola industrial (c/ Comte Urgell 187) Web: Preu: 10€

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.