EL NOU MODEL COMBI DE JOMA, SAMARRETA DE LA MITJA 2014

0
322

“La rebran tots els esportistes participants amb el dorsal de la prova”
La marca esportiva JOMA torna a col·laborar, un any més, amb la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme. Per a aquesta edició, la samarreta oficial de l’esdeveniment és el nou model COMBI que JOMA acaba de treure al mercat i que tots els esportistes rebran amb el dorsal de la prova. L’organització ha triat dos models, de color blau, per a relacionar la prova amb el seu recorregut al costat del mar i totalment planer que afavoreix l’execució de molt bones marques. Les inscripcions i tota la informació de la prova a www.gesport.cat/mitjamaresme. Només hi ha 1800 dorsals disponibles que es lliuraran per rigorós ordre d’inscripció.| CORRE, CORRE, …

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.