EL NOU MODEL COMBI DE JOMA, SAMARRETA DE LA MITJA 2014

0
456

“La rebran tots els esportistes participants amb el dorsal de la prova”
La marca esportiva JOMA torna a col·laborar, un any més, amb la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme. Per a aquesta edició, la samarreta oficial de l’esdeveniment és el nou model COMBI que JOMA acaba de treure al mercat i que tots els esportistes rebran amb el dorsal de la prova. L’organització ha triat dos models, de color blau, per a relacionar la prova amb el seu recorregut al costat del mar i totalment planer que afavoreix l’execució de molt bones marques. Les inscripcions i tota la informació de la prova a www.gesport.cat/mitjamaresme. Només hi ha 1800 dorsals disponibles que es lliuraran per rigorós ordre d’inscripció.| CORRE, CORRE, …

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.