Corre la marató de BCN’2014 amb mi, pels nens diabètics

0
550

Em fa molta il·lusió: hem superat els 9.000 euros… (en tenim 9.105 ara) i encara falten tres setmanes per a la marató. (Els que, com jo, contem encara en pessetes per a certes xifres, significa haver passat del milió i mig, que era -crec que ara també- una quantitat respectable).
Segueixo entusiasmat, més que mai, pensant que contribueixo -i contribueix el meu entorn- a una causa tan necessària com la recerca sobre la diabetis dels nens amb el meu -el nostre- gra de sorra.| Em dic Miquel Pucurull. Tinc 75 anys i correré la marató de Barcelona del 16 de març de 2014 desprès de recaptar fons per a la investigació sobre la diabetis infantil que fa l’Hospital de Sant Joan de Déu. Tot i que en els darrers anys s’ha avançat en el coneixement de la diabetis mellitus tipus 1 dels nens, encara queda un camí molt llarg “per arribar a la meta”. És colpidor veure que els infants que la pateixen estan condemnats, fins que no s’”hi arribi”, a l’esclavitud de l’agulla que els manté en vida, i a haver de controlar acuradament el que mengen i l’exercici que fan. He corregut 43 maratons, i aquesta, per l’acció que du aparellada, és la que em fa més il·lusió acabar. Tinc una neta de 13 anys que pateix la malaltia crònica des dels 6, i veig la dependència que suposa que encara es desconegui com poder millorar el seu tractament. El que vull fer és diferent al que sovint és fa en les curses populars solidàries, en les quals, una part de la inscripció va a parar a una causa determinada. Està molt bé, i n’hi ha un munt que són d’aquesta mena. Però només hi cooperem els que les correm, i en qualsevol cas, pagant el dorsal i llestos, sense involucrar-nos-hi ni poc ni molt. L’acció que faig, en canvi -molt freqüent a l’estranger on l’hi diuen Run for Charity; no gaire aquí- és tractar de recaptar fons de manera directa entre el meu entorn (familiars, amics, coneguts…) i donant-ho a conèixer a través de les xarxes socials, o, com és el cas, mitjançant aquest blog obert, per tal d’aconseguir el major nombre possible de donacions. El recapte es fa a través de “El meu gra de sorra” de la Fundació Real Dreams http://www.elmeugradesorra.org/miquelpucurull1, on es poden enviar les aportacions i ells les fan arribar a l’Hospìtal. La investigació de la diabetis mellitus tipus 1 dels nens requereix molts diners. Per això, en un moment en què les retallades estan afectant molt el desenvolupament de la recerca clínica, voldria demanar-te la teva cooperació. Serà extraordinàriament celebrada, i utilitzada com cal per l’Hospital de Sant Joan de Déu. Si col·labores, sigui quina sigui la teva aportació, correràs la marató de Barcelona’2014 amb mi, pels nens diabètics. Moltes gràcies.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.