Compte enrere per a la V Mitja Marató de Cambrils by Compressport

0
500

L’última prova del circuit “Adeslas Half Marathon Sèries” aterra en la vila costanera avalada per prop de 2500 inscrits que certifiquen el fenomenal acolliment de la proposta atlètica entre els amants de la distància.
Al llarg del cap de setmana tindrà lloc la festa de l’esport popular a Cambrils. Proposta que no s’han volgut perdre esportistes de renom com Albert Moreno, Miquel Blanchart, Pol Samsó o Miguel Caballero que compartiran cartell de luxe amb els atletes locals Ferran de Torres, Pilar Rus, Pedro Ortega o Mireia Sosa. Igualment, l’olímpica i plus marquista nacional, María Vasco, ha triat Cambrils per tornar a penjar-se un dorsal després de la seva retirada de l’alta competició i gaudir al costat de la resta d’atletes populars.| Destacable en aquesta V edició de la Mitja de Cambrils by Compressport és l’organització d’una Fira del Corredor situada en el Pavelló Municipal de Cambrils, on el dissabte previ a la competició entre les 12h i les 20h estan programades diferents xerrades i activitats per a corredors, familiars i aficionats. Així mateix, els participants podran recollir el seu dorsal-xip, envoltats d’expositors de diferents sectors vinculats al running i gaudir d’un show-cooking vegetarià amb degustació i d’una master-class de zumba. El punt final d’aquesta iniciativa serà la taula rodona moderada pel periodista esportiu Xavier Bonastre i en la qual compartiran impressions María Vasco al costat d’Albert Moreno, Miquel Blanchart i el fondista Jaume Leiva. La festa començarà el matí del diumenge amb l’habitual 10k amb la nova participació sobre patins, seguida de la prova regna del cap de setmana, la Mitja de Cambrils i finalitzarà amb la disputa de les emocionants carreres infantils.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.