L’AVINENT PRESENTARÀ 6 EQUIPS A L’ESTATAL DE CROS A OROPESA

0
497

L’Avinent CA Manresa igualarà aquest proper diumenge 2 el seu propi rècord de participació en un estatal de cros per a clubs, al presentar fins a 6 equips en el Campionat d’Espanya de Cros per a clubs que es disputará en el complexe turistic de Marina d’Or (Oropesa). El CAM desplaçará vint-i-sis atletes. Les composicions dels equips seràn les següents: Absolut masculi cros llarg: SERGI RODRIGUEZ, DAVID MARTINEZ, SALVADOR CIURANA, el mallorquí GUILLEM SIMONET i JORDI JORBA. Absolut femení cros curt: ESTHER GUERRERO, ALBA GALLARDO, ELENA CONGOST, la mallorquina MARINA PETKOVA, ALICIA FERNANDEZ i la cordovesa Mª DOLORES JIMENEZ GUARDEÑO.| Promesa femení: MARIA RIERA , ANIRIA MATA i la mallorquina AINA CONTESTÍ. Juvenil femení: NAJWA CHOUATI, NURIA VIDAL, i MIREIA VIA. Cadet femení: LAURA COLELL, GEMMA MARTIN, EVA MUÑOZ i ANNA GASSÓ. Cadet masculí: TONI BAÑOS, POL JORBA, ARNAU LOPEZ, MOHAMMED EL KHARRAZ i TON GUITÓ. L’objectiu esportiu de l’entitat ja està aconseguit amb aquesta masiva presencia manresana en la millor i mes important competició de clubs d’àmbit estatal del camp a través, però tot i així, no es descarta l’opció de podi que te la formació promesa femenina, que sortirá de ple i amb l’objectiu de lluitar-lo.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.