L’AVINENT PRESENTARÀ 6 EQUIPS A L’ESTATAL DE CROS A OROPESA

0
720

L’Avinent CA Manresa igualarà aquest proper diumenge 2 el seu propi rècord de participació en un estatal de cros per a clubs, al presentar fins a 6 equips en el Campionat d’Espanya de Cros per a clubs que es disputará en el complexe turistic de Marina d’Or (Oropesa). El CAM desplaçará vint-i-sis atletes. Les composicions dels equips seràn les següents: Absolut masculi cros llarg: SERGI RODRIGUEZ, DAVID MARTINEZ, SALVADOR CIURANA, el mallorquí GUILLEM SIMONET i JORDI JORBA. Absolut femení cros curt: ESTHER GUERRERO, ALBA GALLARDO, ELENA CONGOST, la mallorquina MARINA PETKOVA, ALICIA FERNANDEZ i la cordovesa Mª DOLORES JIMENEZ GUARDEÑO.| Promesa femení: MARIA RIERA , ANIRIA MATA i la mallorquina AINA CONTESTÍ. Juvenil femení: NAJWA CHOUATI, NURIA VIDAL, i MIREIA VIA. Cadet femení: LAURA COLELL, GEMMA MARTIN, EVA MUÑOZ i ANNA GASSÓ. Cadet masculí: TONI BAÑOS, POL JORBA, ARNAU LOPEZ, MOHAMMED EL KHARRAZ i TON GUITÓ. L’objectiu esportiu de l’entitat ja està aconseguit amb aquesta masiva presencia manresana en la millor i mes important competició de clubs d’àmbit estatal del camp a través, però tot i així, no es descarta l’opció de podi que te la formació promesa femenina, que sortirá de ple i amb l’objectiu de lluitar-lo.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.