SOCIATS ES PROCLAMA CAMPIÓ D’EUROPA DE RAQUETES DE NEU

0
704

Aquest diumenge s’ha disputat a les Valls d’Aneu la Copa d’Europa de raquetes de neu. Sobre un recorregut de 10,38 quilòmetres i amb un denivell de 450 metres positius, el santfeliuenc JUST SOCIATS s’ha proclamat campió d’Europa de l’especialitat al imposar-se amb un temps de 47’44” avantatjant en 19 segons a l’talià GERD FRICK (48’03”), i amb 44 segons al suec MAGNUS JENSEN (48’28”) que ha estat tercer. No ha estat fins en el tram de descens on SOCIATS ha aconseguit atrapar a l’italià GERD FRICK i al suec MAGNUS JENSEN que fins llavors encapçalaven la prova, per posteriorment llançar-se cap al triomf i el titol europeu de l’especialitat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.