CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA

0
535

13 Medalles pels atletes catalans
El passat cap de setmana, 22 i 23 de febrer, s’ha celebrat el Campionat d’Espanya Absolut en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. Els atletes catalans han protagonitzat una destacada actuació con la consecució de 13 medalles, 4 d’or, 5 de plata i 4 de bronze. A la prova de salt amb perxa, el pòdium ha estat integrantment català amb victòria del jove Dídac Salas (FCB) que s’han imposat amb un salt de 5,50 m, seguit de Igor Bychkov (PdC) amb 5,40 m i David Moya (AAC) amb 5,15 metres. També a la prova de 60 metres els primers llocs han estat per l’Eduard Viles (CA Igualada) que s’ha proclamat campió amb una marca de 6”74 i Ruben Pros (FCB) que ha estat segon amb 6”77.| També han aconseguit el títol estatal l’Estela García (VTiM) a la cursa dels 200 metres amb 24”16, que ha renovat el títol aconseguit la temporada passada al mateix escenari, i Jackson Quiñónez (FCB) als 60 m tanques amb 7”79, aconseguint es seu setè títol estatal de la distància. A la prova dels 800 metres, Victòria Sauleda (ISS-L’H) ha aconseguit la segona posició i Esther Guerrero (FCB) la tercera amb 2’10”50. També han aconseguit la medalla de plata Adrià Burriel (FCB) en 200 metres amb 21”63 i Adel Mechaal (AA Palamós) als 1.500 m amb 3’51”19. Les medalles de bronze han estat per la Clàudia García (FCB) en salt d’alçada amb una marca de 1,79 metres i Francisco Roldán (FCB) als 800 m amb 1’51”04. Per últim, assenyalar que a les classificacions per punts, Catalunya ha encapçalat la puntuació per comunitats autònomes i la Federació Catalana la de federacions autonòmiques. També el Futbol Club Barcelona ha estat el primer al medaller del campionat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.