Matí de rècords a la Maratest de Badalona 2014

0
588

La tercera edició de la Maratest de Badalona ha estat tot un èxit participatiu. Més de 3.500 participants han ocupat els carrers de Badalona i Montgat en el matí d’aquest diumenge per gaudir d’una carrera-entrenament avant-sala de les properes maratons. Els guanyadors de la prova de 30 quilòmetres han estat Sergio Enríquez (Pratenc Ass. Atl.) i Anna Riera (C.A. Canovelles), mentre que els més ràpids a la prova curta, disputada sobre una distància de 15km, han estat Juan Manuel Álvarez (Prorunners Barcelona) i Janeth Becerra (Slop.cat).| L’ambient festiu ha predominat en una jornada en la qual els atletes han pogut fer la “tirada llarga” per a preparar els seus propers objectius de marató o mitja marató, amb totes les necessitats cobertes i en un circuit molt atractiu. D’aquesta manera, s’han vist nombrosos grupets de corredors que han realitzat junts la carrera, especialment al voltant de les sis llebres que han marcat els ritmes objectius diferents en marató de 2:45h, 3:00h, 3:15h, 3:30h, 3:45h i 4:00h. El primer classificat de la prova masculina dels 15km, Juan Manuel Álvarez, amb un temps de 49:05 ha establert un nou rècord de la Maratest 15km. Andrés Marín de la U.G.E. Badalona (52.09) i Oscar López del Foot-Leeeee (52.29) han arribat en segona i tercera posició. Als 30 km, Sergio Enríquez ha guanyat amb autoritat fent un temps de 1:41:25, que també ha suposat una millor marca de la Maratest 30km. L’han seguit Quim Carlús (1:45:14) i Eudald Nieto (1:45:30) de l’ A.A.Palamós. A la prova femenina de 15 km, Janeth Becerra ha estat la més ràpida de la jornada amb una marca de 57.07, millor registre de la Maratest 15km en les tres edicions, seguida de Jèssica Bonet del Run4you (1:01.29) i de Yolanda Ruiz de l’Adidas Domingo Catalán (1:01:34). Anna Riera (2:07.01), Arantxa Suau (2:16.05) i Mª Teresa Segués de l’Esquaix Igualada (2:18.44), han ocupat les tres primeres posicions a la cursa de 30 km. Els organitzadors volen agrair als sponsors, als diferents col•lectius de voluntaris i serveis i als efectius de Guàrdia Urbana de Badalona i Montgat que han fet possible que la Maratest de Badalona 2014 hagi estat tot un èxit. També reconèixer el bon tracte rebut per part dels ciutadans de Badalona i Montgat que han sortit al carrer a animar als esportistes en nombrosos trams del recorregut.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.