Benvingudes les Nike FlyKnit Lunar 2 +

0
344

Ja disponibles a la pàgina web. En botigues ho estarà al febrer.
Avui és el dia que s’estrena la segona versió de la millor sabatilla de 2013, segons totes les edicions internacionals de Runner ‘s World: la Nike FlyKnit Lunar 2. | Aquest nou model, que anem a analitzar per a la propera guia de sabatilles de primavera a la revista, ve amb millores en la seva mitja sola (amortiment Lunarlon en tota la seva base) i els suports de la seva part superior (nova estructura de FlyKnit unit als fils de Flywire). Una altra de les novetats es troba en el seu sola, que simula un mapa de pressió de trepitjada i està sorprenentment articulada. Aquí et mostrem les primeres imatges del disseny que hem pogut realitzar en la pàgina Nike ID per personalizarnos nostra sabatilla. Aquí ja la teniu disponible, a botigues la trobareu al febrer.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.