Aquest proper cap de setmana a Sabadell , per tercer any consecutiu

0
528

l Campionat d’Espanya en Pista Coberta compleix les seves noces d’or , en celebrar aquest cap de setmana a Sabadell la 50a edició . El 50è Campionat d’Espanya en Pista Coberta es disputa el 22 i 23 de febrer a la formidable instal · lació que ja va acollir el Campionat el 2012 i 2013 , és a dir , per tercer any consecutiu . És la tercera vegada que la millor competició espanyola d’atletisme sota sostre se celebra a Sabadell i la quarta que tindrà lloc a Catalunya , ja que Barcelona va ser seu el 22 febrer 1969 del V Campionat d’Espanya.| La competició es desenvoluparà en sengles jornades de matí i tarda el dissabte dia 22 i en una única jornada matinal el diumenge dia 25 . En una propera nota de premsa facilitarem l’horari amb tot detall . El campionat comptarà amb la presència de les càmeres de Teledeporte . El canal temàtic de RTVE que pràcticament oferirà íntegre el campionat . El Campionat d’Espanya és la cita culminant de la temporada i l’última oportunitat per obtenir les marques mínimes de selecció imposades per la IAAF ( veure nota de premsa 22-2014 en www.rfea.es ) per participar en el Campionat del Món en pista coberta que es durà a terme a Sopot ( POL ) el 7, 8 i 9 de març.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.