Aquest proper cap de setmana a Sabadell , per tercer any consecutiu

0
336

l Campionat d’Espanya en Pista Coberta compleix les seves noces d’or , en celebrar aquest cap de setmana a Sabadell la 50a edició . El 50è Campionat d’Espanya en Pista Coberta es disputa el 22 i 23 de febrer a la formidable instal · lació que ja va acollir el Campionat el 2012 i 2013 , és a dir , per tercer any consecutiu . És la tercera vegada que la millor competició espanyola d’atletisme sota sostre se celebra a Sabadell i la quarta que tindrà lloc a Catalunya , ja que Barcelona va ser seu el 22 febrer 1969 del V Campionat d’Espanya.| La competició es desenvoluparà en sengles jornades de matí i tarda el dissabte dia 22 i en una única jornada matinal el diumenge dia 25 . En una propera nota de premsa facilitarem l’horari amb tot detall . El campionat comptarà amb la presència de les càmeres de Teledeporte . El canal temàtic de RTVE que pràcticament oferirà íntegre el campionat . El Campionat d’Espanya és la cita culminant de la temporada i l’última oportunitat per obtenir les marques mínimes de selecció imposades per la IAAF ( veure nota de premsa 22-2014 en www.rfea.es ) per participar en el Campionat del Món en pista coberta que es durà a terme a Sopot ( POL ) el 7, 8 i 9 de març.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.