La Zurich Marató de Barcelona 2014 més a mà

0
530

Cada vegada més els mòbils tenen una major presència entre els runners populars. Més del 60% dels usuaris que entren al web la Zurich Marató Barcelona ho fan des del seu smartphone. Això ha fet que, aquest any, l’asseguradora Zurich ofereixi dues noves portes d’entrada per a què no et perdis ni un detall de la Marató de Barcelona.

Per viure les sensacions de la #ZurichMaratoBCN l’organització ha creat un enllaç adaptat als mòbils i tablets. Només cal visitar www.zurichmaratobarcelona.com i tindràs accés a informació relacionada amb la cursa i activitats al voltat d’aquest esdeveniment tan important al calendari de tots els amants del running.| El patrocinador oficial de la Marató Barcelona 2014, Zurich Assegurances, ha presentat runner.zurich.es. Es tracta d’una idea molt creativa que permet donar suport o dedicar la cursa a qui tu vulguis a través del hashtag #ZurichMaratoBCN. En aquest espai online podràs conèixer totes les accions i promocions que ofereix Zurich als seus clients, runners i visitants de la Marató. A més, podràs participar en el sorteig d’un viatge per a dues persones a la BMW Berlín Marató i veure les fotos que es faran al photocall de l’estand ZURICH a l’EXPO SPORTS 2014. Aquest any la Marató de Barcelona a un sol clic gràcies a #ZurichMaratoBCN. Vosaltres ja hi esteu inscrits? Nosaltres sí, així que ens veiem a la Marató de Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.