La Zurich Marató de Barcelona 2014 més a mà

0
433

Cada vegada més els mòbils tenen una major presència entre els runners populars. Més del 60% dels usuaris que entren al web la Zurich Marató Barcelona ho fan des del seu smartphone. Això ha fet que, aquest any, l’asseguradora Zurich ofereixi dues noves portes d’entrada per a què no et perdis ni un detall de la Marató de Barcelona.

Per viure les sensacions de la #ZurichMaratoBCN l’organització ha creat un enllaç adaptat als mòbils i tablets. Només cal visitar www.zurichmaratobarcelona.com i tindràs accés a informació relacionada amb la cursa i activitats al voltat d’aquest esdeveniment tan important al calendari de tots els amants del running.| El patrocinador oficial de la Marató Barcelona 2014, Zurich Assegurances, ha presentat runner.zurich.es. Es tracta d’una idea molt creativa que permet donar suport o dedicar la cursa a qui tu vulguis a través del hashtag #ZurichMaratoBCN. En aquest espai online podràs conèixer totes les accions i promocions que ofereix Zurich als seus clients, runners i visitants de la Marató. A més, podràs participar en el sorteig d’un viatge per a dues persones a la BMW Berlín Marató i veure les fotos que es faran al photocall de l’estand ZURICH a l’EXPO SPORTS 2014. Aquest any la Marató de Barcelona a un sol clic gràcies a #ZurichMaratoBCN. Vosaltres ja hi esteu inscrits? Nosaltres sí, així que ens veiem a la Marató de Barcelona.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.