Revista Marathon Febrer 2014

0
470

Tornem aquest mes de febrer per presentar l’espectacular edició de la Mitja de Granollers, en què els atletes kenyans van dominar la prova de principi a fi! També tenim com a destacats importants; la Cursa Barri de Sant Antoni: amb gairebé 3.500 atletes que van creuar la meta desafiant la pluja, Mitja Marató de Terrassa: Gran nivell esportiu i suport popular a la 15a edició, Mitja Marató de Sitges: Tot un èxit de la primera cursa del Circuit l’Aliança 2014, Cursa dels 10 km de Vilafranca: Rècord d’inscrits i nova millor marca a la categoria femenina, Cursa dels 10 km RACC: Més de 5.000 atletes al Circuit de Barcelona-Catalunya.| Aprofundim en el Circuit l’Aliança: Presentació del nou circuit i lliuraments de premis del 2013. També us recordem noves curses com amb la PRÈVIA Maratest: Tercera edició de la prova ideal per preparar la marató. No ens oblidem tampoc dels Flaixos de cros: L’actualitat d’una especialitat de gran tradició a casa nostra. La capital del Maresme estrena cursa, Mataró: Més de 1.000 participants van donar suport a la nova prova. També fem un recull de les últimes Curses de La Sansi: Cròniques de Viladecans, El Masnou, Lleida i Guanta. Continuem amb la secció ‘I tu a més de córrer, què fas?’ amb una entrevista a Carles Florenza, artista: ceramista i pintor, i també corredor de maratons. Seguint amb entrevistes, entrem dins el món del canicross: Entrevistem Lali Masriera, una apassionada de la seva gossa i l’atletisme. També ens centrarem en el Japó, una potència mundial esportiva: El país s’ha convertit en un bressol de campions de fons. Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista, US PODEU FER SUBSCRIPTORS A TRAVÉS DE LA WEB: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.