Alberto Segura i Raquel San Miguel guanyadors de la 7a Cursa de Sant Valentí de les Cabanyes

0
628

La Cursa de Sant Valentí tota una clàssica a la nostra comarca, 7 edicions li acrediten, va comptar amb 150 atletes inscrits, el màxim que permès l’organització per ser gratuïta. Tot just una mica abans de les 9,30 del matí queien unes quantes gotes d’aigua i mullava els 3k del circuit per on passa la cursa.| Es donava la sortida i els atletes enfilaven els carrers de les Cabanyes, ja de bon començament l’atleta d’Hospitalet l’Alberto Segura amb el Cèsar Suñé de Polinyà encapçalaven la cursa sent al final l’Alberto qui tirava de valent i guanyava amb un crono de 9’48 a 3’16 el km, el Cèsar quedava 2on amb 10’ 01 i el tercer lloc era per l’Antonio Vilches de Capellades amb 10’15. En dones des d’un bon principi la també atleta d’Hospitalet Raquel San Miguel es posava en primer lloc i no ho deixava en tota la cursa aconseguint entrar amb 12’19 a 4’06 el km, quedant-se a 9 segons del record, li seguia l’atleta dels Monjos la Paula Barrado amb 12’48 i en tercer lloc la Contxi Toscano de Santa Oliva amb 13’27. Els guanyadors de la general són tots dos membres del club Domingo Catalan En ell premis locals el guanyador va ser el Joan Planas amb 10’27, sent la quarta vegada que la guanya, li seguia el Jordi Albareda amb 10’43 i en el tercer lloc el Mateo Barros amb 11’09. En dones locals la guanyadora va ser la Luci Barrio que feia 13’17 i quarta de la general, la Luci era el 3er cop que la guanya, li seguia la Mª Carmen Olaya amb 13’20 i el tercer lloc la Míriam Olivella amb 15’42. A destacar que dels 150 inscrits un 32% són dones, Que les poblacions que més atletes aporta són: Vilafranca amb 46, Les Cabanyes amb 22, Barcelona amb 10, els Monjos amb 9, Vilanova amb 5, El Vendrell amb 4, Viladecans, Cornellà, Igualada i Cubelles amb 3. Aquesta cursa organitzada per l’Ajuntament de les Cabanyes i la Comissió de curses de les Cabanyes, vol felicitar a tots els atletes que han finalitzat i agrair a totes les empreses col·laboradores i als més de 70 voluntaris que l’han fet possible. Al final abans que plogués va tenir lloc la tradicional botifarrada feta per l’Agrupació de Balls de les Cabanyes i el lliurament de premis que comptava amb l’Alcalde del poble, Francesc Olivella i membres de l’organització.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.