Laura Gómez fitxa pel CN Sabadell

0
498

Aquest matí s’ha oficialitzat el fitxatge per a la present temporada 2014 de la triatleta de Sabadell Laura Gómez Ramon pel Club. A l’acte hi ha assistit Àngel Vinyeta (vicepresident de l’entitat) i Laura Reyes (Presidenta de la Secció de Triatló). | La triatleta sabadellenca, torna a l’entitat com a la millor promesa estatal de triatló, amb el millor palmarès assolit als 20 anys per una triatleta espanyola. Resultats juniors del 2013: el bronze a la copa d’Europa de Quarteira, bronze a l’europeu de duatló d’Holanda, la classificació per a tots els campionats europeus i mundials de duatló i triatló, doblet als campionats estatals de duatló i triatló, victòria al rànquing nacional on s’hi han de sumar els resultats absoluts aconseguits: campionat d’espanya elit de triatló per relleus, bronze a la copa del rei elit i més de 4 victòries absolutes en triatlons nacionals. Objectius 2014 Tot i aquest palmarés, Laura Gómez té clar el seu camí i on vol fer-lo. ‘’Aquest any suposa un any de molts canvis: el debut en la distància olímpica i adaptar-me a la nova categoria sub23 que competeix conjuntament amb l’absoluta‘’, ha explicat. Cal remarcar que Espanya és dels pocs països que opta a tres places en categoria femenina als jocs olímpics, davant d’aquest fet la triatleta ho té clar quin és el camí: ‘’El més important és el treball diari, pas a pas, no toca ara pensar més enllà, ja que em distrauria del meu treball, l’objectiu és ser competitiva a nivell absolut aquest any en distància sprint, doncs és amb totes les internacionals espanyoles amb qui hauré de competir per assolir la internacionalitat, totes porten més anys i més competicions internacionals que jo i per tant no hem de tenir pressa sinó constància i treball‘’. Canvis 2014 Amb aquest objectiu s’ha posat aquesta temporada sota les ordres d’un dels millors tècnics internacionals de triatló, entrenador del campió del món de duatló i de triatletes internacionals, el mallorquí Ivan Muñoz. Això ha suposat rebutjar la beca fetri al CAR de Sant Cugat i cursar també els estudis pel seu compte. ‘Tinc confiança cega i absoluta en l’Ivan, està implicat al 100% i a sobre tinc la comoditat de disposar del que per mi és el millor centre d’alt rendiment: el Club Natació Sabadell; hi tinc totes les facilitats, em cuiden i hi tinc de tot. I sobretot, estic a casa i envoltada dels que m’ajuden dia a dia’’. Calendari 2014 Per assolir l’objectiu marcat, Laura planteja un calendari nacional i internacional ambiciós. Dins d’aquest període hivernal, Laura Gómez ha inclòs algunes puntes de qualitat com ara el campionat de catalunya de cros curt (on va fer 3ª absoluta) o aquest diumenge a Caldes de Malavella, Campionat de catalunya de cros on pot assolir la classificació també per a l’estatal de Cros. Aquest treball de qualitat es conclourà amb l’stage de Mallorca de la setmana que ve, per acabar de fer treball específic i afinar vers el debut al campionat de Catalunya de Duatló Absolut de finals de març a Cerdanyola. El calendari prefixat són els Campionats de catalunya i espanya de triatló olímpic i sprint i duatló; les copes d’europa de Quarteira (portugal) on faria el debut en distància olímpica, Larache (Marroc), Ginebra (Suissa) i les dues proves continentals de territori espanyol : Copa d’Europa de Banyoles i Madrid. El compromís de Laura Gómez per aquest esport i per als seus objectius és total i de dedicació absoluta, alhora cursa el primer curs de grau superior d’esports a Barcelona, on pel fet de ser esportista d’alt nivell té flexibilitat amb exàmens i dates d’entrega de treballs. Malgrat aquesta dedicació l’únic suport econòmic serà per part del Club, i la llarga temporada suposa uns alts costos i despeses de viatge, cosa que fa que el calendari s’hagi d’optimitzar el màxim i reduir-lo per falta de més recursos: ‘’El triatló per molt popular que sigui, no és exempt a la realitat econòmica a la qual vivim, i realment es fa difícil poder lluitar davant d’esportistes d’altres comunitats on tenen més implicació econòmica que es tradueix ja no en benefici personal sinó en garantir i poder assumir un calendari que et permeti ser competitiu i sumar experència a nivell internacional’’.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.