Josep Lluis Blanco renuncia al campionat Català de Cros

0
489

El lloretenc Josep Lluis Blanco, ha renunciat a participar al Campionat Català de Cros que es disputarà el proper diumenge a Caldes de Malavella, degut a que no esta d’ acord amb la normativa que els atletes estrangers puguin guanyar medalles als Campionats Catalans. “Que atletes estrangers puguin participar al Campionat Català o fins i tot guanyar els premis econòmics es por estar d’ acord o no, però el que no pot ser es que atletes estrangers guanyin medalles als Campionats Catalans, com va passar fa uns dies al Campionat Català de Mitja Marató on el campió i campiona van ser atletes estrangers” segons el lloretenc “això no ajudar a la formació del atletisme Català i a que els joves millorin, l’ any passat vam quedar campions d’ Espanya per comunitats i la edat mitjana era de 32 anys, molts” El lloretenc participant a 9 mundials de cross, l’ any passat va finalitzar 6è al Campionat Català de cross, però va ser 3è català darrera de Castillejo i el nacionalitzat Lamdasem, tot i això l’ atleta de La Sansi va constar com 6à Català. | El fet de no participar al campionat Català li podria fer no guanyar plaça pel campionat d’ Espanya de Cross, on a les seves 9 últimes participacions sempre ha quedat entre els 6 primers exceptuant l’ any passat que va ser 11è.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.