Josep Lluis Blanco renuncia al campionat Català de Cros

0
389

El lloretenc Josep Lluis Blanco, ha renunciat a participar al Campionat Català de Cros que es disputarà el proper diumenge a Caldes de Malavella, degut a que no esta d’ acord amb la normativa que els atletes estrangers puguin guanyar medalles als Campionats Catalans. “Que atletes estrangers puguin participar al Campionat Català o fins i tot guanyar els premis econòmics es por estar d’ acord o no, però el que no pot ser es que atletes estrangers guanyin medalles als Campionats Catalans, com va passar fa uns dies al Campionat Català de Mitja Marató on el campió i campiona van ser atletes estrangers” segons el lloretenc “això no ajudar a la formació del atletisme Català i a que els joves millorin, l’ any passat vam quedar campions d’ Espanya per comunitats i la edat mitjana era de 32 anys, molts” El lloretenc participant a 9 mundials de cross, l’ any passat va finalitzar 6è al Campionat Català de cross, però va ser 3è català darrera de Castillejo i el nacionalitzat Lamdasem, tot i això l’ atleta de La Sansi va constar com 6à Català. | El fet de no participar al campionat Català li podria fer no guanyar plaça pel campionat d’ Espanya de Cross, on a les seves 9 últimes participacions sempre ha quedat entre els 6 primers exceptuant l’ any passat que va ser 11è.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.