La Mitja Montornès col·labora en els actes del Dia Internacional de les Dones.

0
2780

La Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca col·labora en la difusió d’aquesta diada, incorporant en el seu dorsal una imatge commemorativa i la llegenda “8 de març, dia internacional de les dones”. La Mitja Montornès i el Club Atletisme Montornès sempre han vetllat per la igualtat i per la integració de la dona a la pràctica esportiva, donant totes les facilitats per tal de que tothom pugui participar de les nostres curses.| La participació de les dones a les nostres curses ha augmentat any darrera d’any fins situar-se en uns percentatges del 56% a la cursa dels 6km i en un 16% a la Mitja (dades de 2013). El Club Atletisme Montornès compta, a l’actualitat, amb un 40% de dones sobre el total d’atletes del Club (112 dones), entre elles campiones de Catalunya i atletes de nivell internacional. Queda molt camí per recórrer i, des de la Mitja, volem posar el nostre granet de sorra fent difusió i reivindicant que tots els dies siguin de la igualtat de drets i d’oportunitats per homes i dones.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.